zaterdag 7 september 2013

Review: Primark. Neon Nailpolish Kit

Dat de primark geweldige kleding en assecoires heeft wisten we natuurlijk allang. Dat alles betaalbaar is al helemaal, maar wist je ook dat de Prima ontzettend leuke beautyspuletjes heeft? Eens in de zoveel tijd veranderen ze en hebben ze weer nieuwe dingetjes. Een poos terug schreef ik al eens over de Primark Caviar Beads en vandaag heb ik weer iets nieuws voor jullie: schattige neon nagellakjes. Nieuwsgierig of het wat is geworden? Lees dan verder!
Review: Primark Neon Nailpolish Kit
De primark heeft verschillende kits met nagellakjes. Deze vond ik erg leuk en goed opvallen. Daarnaast heb ik nog niet zoveel neon kleurtjes en vond ik het leuk om dit setje met jullie te delen. Het setje bevat vier nagellakjes en geen van allen hebben een naam of een nummer, dus noem ik ze naar de kleur die het potje bevat. Elk potje heeft een inhoud van 6ml en totaal kost het kitje €2,50. Super betaalbaar dus! In het kitje zitten een gele, oranje, groene en een rood/roze neonkleur. Vandaag laat ik jullie een review hiervan zien en hoor je wat mijn mening erover is.


De verpakking en uiterlijk
De vier flesjes zijn erg compact verpakt. Daarnaast is het overzichtelijk en is de verpakking ook nog eens leuk. Hebben jullie al het schattige printje gezien aan de onderkant van de verpakking? Let erop dat de vier nagellakjes ergens in, zodat ze rechtop blijven staan. Ook aan de bovenkant zit er zo iets. Bij het eruit halen, merkte ik dit niet op en vielen de nagellakjes eruit. Gelukkig ging er niks kapot! 
Over het uiterlijk van de flesjes kan ik niet veel bijzonders zeggen. De vorm is vrij standaard en de dop is zwart en glad (let hier dus op als je wat vettigere vingers hebt). Er staat niet teveel poespas op en het lettertype vind ik wel leuk. Alle informatie staat op de achterkant van de verpakking. Makkelijk op te bergen en verder kan ik er eigenlijk niet veel over vertellen.


Ingrediënten en de applicator
Op de achterkant staat eigenlijk alles wat je wilt weten. Een overzichtje met waarschuwingen, inhoud, houdbaarheid, waar het geproduceerd wordt etc. Ook staat er een overzicht met alle ingrediënten die erin verwerkt zitten. Voor zover ik kan zien, zie ik er niks schadelijks op staan. 
Wat betreft de applicator. Deze is niet denderend goed, maar ook niet vervelend. Het brengt normaal aan en is prima te doen.


De Swatches
Doordat het een bekend feit is dat neon lakjes het mooiste zijn met een witte of nude nagellak als basis, laat ik jullie dit ook zien. Op de eerste foto zul je zien hoe het lakje normaal is, op de tweede foto met een nude als basis en op de derde foto met een witte basis. Gebruik ten alle tijden met een neon lak een basecoat. Met neonkleurige lakjes, verkleuren je nagels snel. Voor alle swatches waar ik nudekleuren voor gebruik, maak ik gebruik van de oude collectie Nudeglam 04, Iced Latte. Als laatste kleur heb ik gebruik gemaakt van de witte nagellak van Paris Memories. 
Neon Nailpolish: Yellow
Ben je ook net zo'n fan als ik van neon kleurtjes? Dan is een goed dekkende geelkleurige nagellak echt een must! Echter is dit vaak altijd erg lastig te vinden en de enige die voor mij erg goed werkt is eentje van Konad. Ik was dus erg nieuwsgierig of deze wel goed zou dekken, maar helaas niet. De nagellak is erg waterig en heeft zeker zo'n drie tot vier lagen nodig voor een goede dekking als je alleen dit kleurtje wil dragen. Op de meest linkse foto draag ik vier lagen en zie je nog steeds mijn tips er door heen. Erg jammer! Bij de tweede foto is de dekking al beter. De nudekleur zorgt ervoor dat je je eigen tips er niet meer door heen ziet en de kleur wordt ook feller, hier heb ik twee lagen gebruikt en een laagje nude. Met de witte nagellak als basiskleur, dekt de lak veruit het beste. Op de foto heb ik twee laagjes, zie je hoe veel mooier het kleurtje is?
Neon Naipolish: Orange
Ik denk dat ik met alle eerlijkheid kan zeggen dat ik het meest verrast ben door dit kleurtje. Het is een kleur die ik niet zo snel zomaar los zou kopen, maar in het setje valt het totaal niet tegen! De kleur is iets minder fel dan de gele lak. De dekking is vrij goed en met twee royale lagen krijg je bovenstaande resultaat op de linkerfoto. De kleur komt ook vrij goed naar voren!  Het viel mij erg op dat de kleur met een witte onderlaag het mooiste resultaat gaf! Ik raad je dus echt aan om een witte lak als basis te gebruiken.
Neon Nailpolish: Green
Als derde kleur zat er een groene kleur in. Dit is een kleur die best veel lijkt op de gele kleur, maar met een groene tint. Persoonlijk vind ik de kwaliteit van deze beter, maar de manier van aanbrengen vind ik minder fijn. De substantie is namelijk redelijk troebel en dik. Hierdoor moet je wel wat meer moeite doen om een goede egale dekking te krijgen. Wil je echt een statement maken en opvallen? Dan is deze nagellak uitermate geschikt voor jou. Op de meest linkse foto draag ik twee royale lagen! Door de nudelak op de middelste foto, zorgt het ervoor dat de nagellak egaal wordt uitgesmeerd. Hier draag ik ook twee lagen op.  Op de witte lak komt de kleur het meeste naar voren. Helaas pakt de camera iets geler dan groener, want in werkelijkheid is dit echt een gifgroene lak! 
Neon Nailpolish: Rood/Roze
Als er nog een kleurtje is waar ik erg tevreden over ben van dit setje, is het deze wel! Wat een geweldig mooi felkleurtje en wat een goede dekking! Ik kan er geen genoeg van krijgen er naar te kijken. Dit lakje is een lakje dat vooral rood/roze oogt, maar ook een kleine tint oranje. Op alle foto's draag ik twee lagen en zelfs zonder witte lak of nude lak, vind ik de kwaliteit erg mooi! Ik moet overigens er wel bij vermelden dat het een vrij lastig kleurtje is om te fotograferen (hij neigt meer naar oranje met fotograferen). Je zou kunnen zeggen dat het een rodere variant is van de oranje lak hierboven.


Facts:
Merk: Primark Neon Nailpolish Kit
Naam: Neon Nailpolish Kit
Inhoud: 4x6ml
Prijs: €2,50 
Verkrijgbaar bij:  Primark
Dekking: 2-3 (ligt aan de kleur)
Droogtijd: 5-8 minuten per laag.
Makkelijk aan te brengen: Redelijk
Makkelijk te verwijderen: Wel als je een goede basecoat aanbrengt
Glitter/Gloss/Matt: Neon Glossy
Eindcijfer: 7,5

Mijn mening: Ik ben erg tevreden met dit neon setje. Ik heb veel verschillende neon kleuren gezien en getest, maar voor de prijs/kwaliteit verhouding ben ik erg tevreden! Het enige nadeel is de gele kleur die niet helemaal wil dekken. Ook is een basecoat wel een must bij deze lakjes. 
Voordelen: Dekt redelijk goed voor neon nagellak, oogt mooi, brengt goed aan.
Nadelen: Niet heel gemakkelijk verkrijgbaar, beperkte kleuren, de substantie is niet overal helemaal fijn. 


Kortom, ik heb wel een redelijk verdeelde mening over deze kleuren. Over het algemeen kan ik toch wel zeggen dat ik dik tevreden ben. Zeker als je beseft dat het slechts €2,50 kost voor vier nagellakjes! Dat is best goedkoop en zeker voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. Zou ik deze weer opnieuw kopen? Jazeker! Laat me weten wat jij van dit setje vindt en ik hoor het maar al te graag wat jouw ervaringen ermee zijn.

5 opmerkingen:

  1. Wow ze dekken wel goed! en dat maar voor 2,50 alleen ik hou niet van alle kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, maar ze zijn echt heel erg de moeite waard! Ook al vind je ze niet allemaal even mooi;).

      Verwijderen