vrijdag 6 september 2013

Nail Art Tutorial: Colourful Dots Manicure (Filmpje)

De laatste tijd probeer ik regelmatig nail art tutorials te plaatsen op youtube (ten slotte is dat een van mijn best bezochte social media). Vrijwel iedere nail art die ik maak (op NOTD's na dan) plaats ik deze op youtube. Ik kan me voorstellen dat sommigen van jullie dit ook wel weer eens op foto's willen zien. Laat me weten of je dat wil! Vandaag laat ik jullie een zeer kleurrijke en eenvoudige nail art tutorial zien! 
Nail Art Tutorial: Colourful Dots Manicure
Bij deze Tutorial hoef je eigenlijk alleen rekening te houden met de kleurtjes die je gebruikt en opletten met de waaierbrush-techniek. Ik heb in dit filmpje gebruik gemaakt van de volgende lakken en benodigdheden:

- Paris Memories: Witte nagellak
- Primark: Neon nailpolish Kit
- Waaierbrush/Fanbrush
- Dotting Tool (iets in die richting kan uiteraard ook)


Ik ben al druk bezig met het reviewen van deze neon nagellakjes (dit setje kost overigens slechts €2.50) en ik ben zeer enthousiast over deze neon nagellak. Ik ben meestal niet snel tevreden met neonkleurtjes (vaak door de dekking), maar hier kan ik eigenlijk weinig negatiefs over zeggen. Laat me weten wat jij van dit filmpje vindt en ook wat jij graag de volgende keer in een tutorial zou willen zien!

3 opmerkingen: