maandag 2 september 2013

Preview: Catrice LE, Thrilling Me Softly

Tegenwoordig worden komende TE's en LE's steeds sneller bekend gemaakt. Onlangs liet ik jullie kennis maken met de LE, Eve in Bloom. Vandaag heeft Catrice er weer eentje bekend gemaakt die halverwege oktober/november verkrijgbaar zou zijn. Eentje die naar mijn mening de moeite waard is om een kijkje te nemen!Preview: Catrice LE, Thrilling Me Softly
Houd jij van mysterieus, donker en rebels zijn maar toch vrouwelijk en sierlijk? Dan is deze LE wel erg geschikt voor jouw. Thrilling me softly bevat stoere, mysterieuze kleuren die verzacht worden met typerende vrouwelijke kleuren. Een aparte combinatie vind ik zo!
Als je dit filmpje bekijkt is er een ding dat zeker opvalt. Het komt mysterieus en duister over, maar toch vrouwelijk. Als ik dit filmpje zo bekijk verwacht ik veel roodtinten, paarstinten en zwarttinten. De make-up zal wat extremer zijn dan je gewend bent en zal ook bijzondere producten bevatten.
Catrice heeft het goed voor elkaar gekregen. Het promofilmpje en de producten die je kan verwachten matchen goed met elkaar. Zie je de donkere kleuren die afgewisseld worden met wat zachtere kleuren? Ook vind ik de dop er wel erg stoer uitzien! Het totaal plaatje past goed bij elkaar. De lakjes gaan €2,99 kosten wat tegenwoordig de normale prijs is voor Catrice. Uiteraard zijn jullie bekend naar de namen en ik kan jullie vertellen. Ik krijg er de kriebels van, maar ze zijn goed bedacht!
Van links naar rechts zijn de namen:
- C04: Alture
- C02: Suspect
- C03: Occult
- C01: Discrete 
- C05: DareDevil 


En uiteraard heeft Catrice een bijbehorende nail art tutorial gemaakt! De tutorials zijn niet moeilijk of bijzonder, maar zeker geschikt voor de beginnende nail artiesten!

Wat vind jij van deze LE? Ik vind het een hele aparte en bijzondere LE, vooral omdat het niet echt kleurtjes zijn die bij mij passen. Ik denk wel dat ik een kijkje zal nemen, maar of ik ook iets mee naar huis neem weet ik nog net zo niet.

3 opmerkingen: