zondag 22 september 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 38

Een hele goede zondag allemaal! Het is alweer een nieuwe zondag en dat betekent dus morgen een nieuwe week. Uiteraard sluit ik mijn week altijd af met een Instagram-post. Je kunt mij volgen op @myfantasticnails (Ik volg ook altijd terug). Deze week was vrij rustig, veel geld uit gegeven en verder nog wat gewerkt. Kijk mee!


Get To Know Me: Instagram, Week 38
Zondag en maandag waren erg rustige dagen vorige week. Ik heb dan ook niet veel gedaan en heb vooral geblogd en ben veel bij mijn vriend geweest. Zondagmiddag/avond was ik nog bezig met het swatchen van deze lakjes. Het artikel staat inmiddels online en ik kreeg er ook veel leuke reacties op!
Aangezien ik op maandagavond altijd alleen ben met mijn moeder (ingewikkeld verhaal), is het altijd even uitvogelen wat we gaan eten. Dit is uiteindelijk het eten geworden en het is niet erg gezond, maar wel erg lekker.. Yumm!
Dinsdag en woensdag heb ik me vooral bezig gehouden met mijn project, nagels swatchen. Ik ben nu bezig met de rood/roodroze kleurtjes. Het wilde niet echt op schieten, had ook teveel anderen dingen die tussendoor kwamen om te doen. Inmiddels zijn deze bijna klaar met swatchen, waarna ze gelabeld worden! Tijdverdrijvend werkje, maar wel erg leuk! Op dinsdagmiddag ben ik nog met mijn vriend Rotterdam in geweest en heb ik vooral gekeken voor kleding.
Aangezien ik deze maand al veel (te veel) geld had uitgegeven aan van alles en nog wat (vooral nagellak). Wilde ik niets meer uitgeven, maar ja als je dan weer die kruidvat in loopt om nog extra removers in te slaan en je komt dan al deze lakjes tegen... Tsjaa, kon het toch niet laten liggen. Daarbij gold: 1+1 gratis. Ik geloof dat ik afgelopen maand alleen al met deze actie €45,- heb uitgegeven (ja, ik weet het. Erg, maar meestal is dit maar één keer in de zoveel tijd dat ik dit doe). Ik ben ook hard bezig met het verzamelen van leuke lakjes voor een winactie!
Donderdag ben ik, naast de kruidvat, ook de action nog even in geweest. Er was niet heel veel, maar ze hadden wel leuke spulletjes. Bij thuiskomst, deze twee beauties even vast leggen!
\
Vrijdag was een beetje een pechdag voor mij. Ik werd al twee uur afgebeld dat ik niet hoefde komen te werken. Vervolgens werkte ik tot acht uur en was ik een kwartier later thuis (heerlijk zo dichtbij en dan ook nog op de fiets). Bij thuiskomst was het eten al op me aan het wachten, maar dit vond niet erg lekker en bleek dat er verder niet veel was. Ik ging dus maar een pizza opwarmen, wat bleek dus: had hem op magnetron stand gezet. Echter wel de tijd ingesteld van de oven, gevolg: zwarte pizza. Jakkie! Heel het huis rook verbrand en de pizza maar gelijk weggedaan. Vervolgens wist ik niet meer wat ik wilde eten en ben ik de frituur maar aan gaan zetten (ben niet zo gezond bezig geweest deze week, oepsie) en was dit arme beestje mij erg aan het irriteren. Ik blies hem weg en hij vloog zo de frituurpan in. Echt sneu! Zielig beestje was op slag dood gefrituurd:(. R.I.P.
Vandaag kwam ik op Beautyill erachter dat er bij de Big Bazaar een hele gave actie was: twee Essie lakjes voor €5,-!! Dat te bedenken dat ze normaal gesproken al €10,- per stuk kostten. Na mijn werk als een gek er naar toe gefietst en heb deze vier nog kunnen mee nemen. Ze zijn van de Leading Lady collectie van vorig jaar. Ook zag ik nog twee mooie Sally Hansen lakken (die ook al zo rond de €8,- kosten normaal) en nu kostten ze twee voor €3.-! 


Deze week was het erg rustig, hier en daar wat leuke dingen gedaan en gewerkt. Hoe is jouw week verlopen?

3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's, en lekker veel nagellak ingeslagen zie ik ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yup! Ben ook behoorlijk arm geworden nu, ik denk dat volgende maand een No Buy maand gaat worden, hahaXD

      Verwijderen