zaterdag 14 september 2013

Mooie Combinatie: Catrice+Golden Rose

Degene die mij volgen op instagram (@myfantasticnails) weten dat ik vol bezig ben met het swatchen van al mijn lakjes. Jup, allemaal. Op deze manier weet ik welke lakjes ik heb en wat voor kleuren ik nog echt mis. Zo weet ik dat ik voorkom dubbele lakjes te kopen. Ook kom ik er op deze manier achter welke lakjes ik weg kan doen, zodat mijn kastje weer wat leger wordt. Tijdens het swatchen van mijn groene lakjes kwam ik twee 'verloren' lakjes tegen. Een van de twee lakjes heb ik nog niet zo heel lang en heb ik ooit een review over geschreven.  

Bij het swatchen realiseerde ik me ineens hoe mooi deze lak van Golden Rose is en vroeg ik me af hoe het zou staan met een soortgelijke ondergrond en woow! Ik ben zo verbaast. Ik kan eerlijk zeggen dat dit tot nu toe een van de mooiste 'Mooie Combinaties' is die ik tot nu toe heb gezien. Kijk mee!


Mooie Combinatie: Catrice+Golden Rose
Is het niet prachtig? Door de mooie gloed in de Catrice lak komt de groene glans van de Golden Rose lak erg mooi naar voren. Ik vind het prachtig! Het schittert van alle kanten en je blijft er naar kijken.
Als basis heb ik een 'Golden Oldie' gebruikt van Catrice. Deze is van de oude collectie genaamd No Snow Patrol (nummer 880). Deze lak heeft een diepe, donkergroene boventoon met een mooie diepe donkerblauwe gloed. De kleur is erg mysterieus en je kan er geen genoeg van krijgen er naar te kijken,. Hiervan heb ik twee lagen aangebracht. Als je trouwens goed kijkt zie je een prachtige blauwige shimmer in de lak. Voor zover ik weet is deze niet meer verkrijgbaar. In het echt is de lak nog iets groeniger, door de kleur is de lak lastig te fotograferen.
Het lakje dat ik er overheen heb aangebracht is van het bekende merk Golden Rose. Deze is van de Scale Effect-lijn en staat erom bekend dat het erg mysterieus oogt en een zeer mooi effect geeft op je nagels en geloof me.. dat doet het zeker! Ik snap wel waarom dit een gewild lakje is. Het is erg mysterieus en iedere keer als je er naar kijkt zie je weer een andere kleur. De kleuren die je voornamelijk ziet zijn groen en blauw. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kleur ontzettend mooi oogt. Dit is overigens kleur nummer 06.
Op zichzelf ziet de lak er ook erg mooi uit en heeft de lak een ontzettend aparte basiskleur. Deze is doorzichtig maar ook weer niet helemaal. Je ziet nog wel wat groen erdoor. 
En nog uiteraard wat mooie foto's om te laten zien hoe ontzettend mooi deze combinatie is. Ik ben er echt verliefd op geworden en blijf er maar naar kijken. Golden Rose kan je onder andere kopen op de website van Enchantra.


Wat is jullie mening over het effect van de Golden Rose lakjes? Ik ben er zelf erg blij mee en hoop er misschien nog een paar ooit te scoren. Voor nu houd ik het bij deze, want dit is wel (naar mijn mening) de mooiste. Wat vind jij van deze combinatie?
P.S. Sorry voor sommige nagels, een aantal zijn onlangs afgebroken:(.

3 opmerkingen: