dinsdag 3 september 2013

Preview: Essence Geur Cadeauset

Ben jij, net als ik, ook zo'n fan van de Essence geuren? Dan is er goed nieuws! Binnenkort komt Essence met een ontzettend leuke cadeauset waarin al jouw favoriete Essence geuren zullen zitten. Benieuwd geworden? Lees dan verderPreview: Essence Geur Cadeauset
Speciaal voor de feestdagen komt Essence met een leuk cadeauset. Weet jij niet wat je je beste vriendin, zus, moeder of iemand anders cadeau moet doen. Dan is dit wellicht dé oplossing voor jou! Deze set bevat namelijk vijf verschillende kleurtjes met een inhoud van 7ml per flesje. Dit zijn kleine replica's van de normale Essence geuren. In deze set zit voor ieder wat wils en zal €9,99 gaan kosten wat geweldig betaalbaar is en leuk om cadeau te krijgen! Daarnaast ziet de verpakking er ook nog eens leuk uit. Dus, mocht je er nog niet uit zijn tegen de kerst. Dan zal je hier mensen wellicht blij mee maken! Deze set zal rond november/december verkrijgbaar zijn in de Kruidvat/Trekpleister.
De geuren die in de geur cadeauset zitten zijn:
- Like a Day in a Candy Shop
- Like a First Day in Spring
- Like a Million Miles Away
- Like a Day in Paradise
- Like the Party of My Life


Wat vind jij van dit initiatief van Essence? Ikzelf vind het een goed bedacht concept en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er nieuwsgierig naar geworden ben. Sowieso ben ik enorme fan van de Essence geurtjes, maar nu heb je gewoon een ultiem kerstcadeau! Denk jij dat je dit setje cadeau zal doen?

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik vind het er altijd heel cute uitzien :-) Maar het is erg leuk om cadeau te geven aan een vriendin of je zusje.

    BeantwoordenVerwijderen