dinsdag 24 september 2013

Hot or Not: Suède nagellak

De Sand/textured/sugar nails of hoe je ze ook wil noemen zijn helemaal hot! Echter hebben ze hun hoogtepunt (naar mijn mening) al wel gehad. Inmiddels zijn er ook budgetvarianten te koop en dus gemakkelijk te verkrijgen. Een trend die in opkomst is, is de Feather effect trend. Echter is er ook een andere trend waar ik de laatste tijd veel meer over lees. De Suède nagellak trend!

Zoals de naam het al zegt, geeft de nagellak een suède effect aan je nagels. Dit is mat, maar toch niet helemaal mat. De omschrijving is lastig te noemen, maar het effect is erg mooi. Je zou het kunnen zien als een nagellak met veel matte shimmers en een apart voelbaar effect. Een beetje het tegenover gesteld van de Sand lakken. Vandaag laat ik een aantal afbeeldingen zien en aan de hand daarvan kunnen jullie bepalen of dit 'Hot' of 'Not' is. 


Hot or Not: Suède Nagellak
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)


Voor nu waren dit alle afbeeldingen. Ik zelf moet er behoorlijk aan wennen, maar vind het wel wat hebben. Het kan ook een leuk effect geven met bijvoorbeeld een nail art. Wat is jullie mening over deze trend? 
Enkele merken die al deze lakken hebben zijn: O.P.I., W7 en Essence.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het erg mooi!
  Maar welke lak(ken) van Essence hebben dit dan?
  Ik heb er wel 2 van Catrice, van de UpperWILDWest Limited Edition :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet sowieso dat er eentje is uitgekomen van de Floral Grunge Collectie. Deze heette Grunge Me Tender en zou een Suede-effect moeten hebben!

   Verwijderen
 2. Het ziet er mooi uit maar doet mij niet meteen aan suede denken. Die eerste doet me wel denken aan jeans ;-)

  BeantwoordenVerwijderen