woensdag 18 september 2013

Review: Invogue Feather Effect Nailpolish (Etos)

De Sand lakjes hebben hun hoogtepunt inmiddels wel weer gehad. Begrijp me niet verkeerd, maar de trend begint zo langzamerhand wel weer minder te worden. De meeste budgetmerken hebben inmiddels ook de sandlakjes en ze zijn dus heel gemakkelijk te verkrijgen (bij onder andere kruidvat, claire's etc.). Echter is er op dit moment een nieuwe trend in opkomst, de Feather Effect nagellakjes. Ik vind dit een hele aparte, maar erg leuke trend. Een nadeel is wel dat de lakjes niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Totdat ik een tijdje geleden bij de Etos zag dat ze een aantal verkocht. Ik heb er twee van meegenomen en die laat ik vandaag aan jullie zien!Review: Invogue Feather Effect Nailpolish
Dit zijn de twee lakjes die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Ze zijn van het merk Invogue, een voor mij onbekend merk en zijn verkrijgbaar bij de Etos. Ik vind de lakjes erg leuk en er zijn in totaal vier verschillende kleuren als ik het uit mijn hoofd weet. Ik heb er daarvan twee meegenomen, vooral omdat ze toch nog wel prijzig zijn €4,99 voor een inhoud van 10ml. Alsnog wel goedkoper dan bijvoorbeeld Sally Hansen of als je het online moet bestellen. De twee lakjes die ik gekocht heb zijn On The Money en Parakeet. 


Over Invogue
Invogue is een merk dat volgens mij tijdelijk verkrijgbaar is bij de Etos. Alle lakjes hebben een inhoud van 10ml en in totaal zijn er 18 kleuren verkrijgbaar. Dit zijn niet alleen maar Feather Effect lakken, maar ook gewone lakjes. Van de Feather Effect lakken zijn er totaal 4 (als ik het goed heb). Het potje is van glas en de dop van plastic. De dop oogt wat goedkoop naar mijn mening. Over de applicator heb ik niet veel slechts te vertellen, deze is prima. De prijs per lak bedraagt €4,99.

Parakeet
Geïnspireerd door deze prachtige vogels heeft Invogue een prachtige feather effect nagellak uitgebracht. Deze heeft voornamelijk de kleuren blauw en geel met hier en daar wat oranje erin. Afhankelijk van het aanbrengen heb je veel of weinig oranje. Op de bovenstaande foto zie je hoe het resultaat na één laag is zonder en met flits. Ik vind deze erg mooi, alleen jammer dat je de oranje 'veertjes' weinig ziet. De lak droogt overigens erg snel. 
En na een tweede laag krijg je bovenstaande resultaat. De oranje veertjes zijn veel meer zichtbaar en de lak is vrijwel compleet  dekkend. Zelf zou ik het denk ik niet op deze manier dragen, maar over een bijbehorende normale lak. Op deze manier hebben jullie een beetje een idee hoe dekkend de lak is.


On The Money
Hmmm, de naam van deze lak snap ik eigenlijk niet zo goed. Het kan ook wel aan mij liggen, maar goed! De lak zelf vind ik helemaal geweldig. Ik denk dat ik dit de mooiste van de twee vind. In tegenstelling tot de Parakeetkleur, heeft deze lak slechts twee verschillende kleuren. Dit zijn de kleuren blauw en geel die perfect bij elkaar passen. De dekking is vrij goed, maar het is nog wel prima te gebruiken als special effect lak. De lak droogt snel en de applicator vind ik van beiden kleurtjes erg fijn.

Dit is hoe de kleur eruit ziet na twee lagen. Ik vind deze ontzettend mooi en erg geschikt voor bijvoorbeeld een vrolijke nail art.


Als Topcoat
Op bovenstaande foto's heb ik de lakken gedragen op een ander kleurtje. Bij de gele lak heb ik gebruik gemaakt van Essence, 174; Wanna Be Your Sunshine en met mintkleur heb ik gebruik gemaakt van NYC, 320; Blue Sky. Op deze manier kunnen jullie het effect zien van de lakken als topcoat.


Facts:
Merk: Invogue
Naam: Feather Effect
Inhoud: 10ml
Prijs: €4,99
Verkrijgbaar bij: Etos
Dekking: 1-2 lagen (afhankelijk wat je wil)
Droogtijd: 3-4 minuten per laag.
Makkelijk aan te brengen: redelijk
Makkelijk te verwijderen: redelijk
Glitter/Gloss/Matt: Feather Effect

Mijn mening: Ik ben helemaal fan van de Feather Effect lakken. Ik merk dat dit dé trend gaat worden de komende periode en het is heel slim dat Etos een merk verkoopt dat wat onbekender is. Over de lakken zelf ben ik ook erg te spreken is de kwaliteit gewoon prima. Heb alleen wat aan te merken op de prijs, want ik vind €4,99 toch best veel. Achja, het doet in ieder geval zijn werk!
Voordeel: Makkelijk verkrijgbaar, leuke kleurtjes, droogt snel, brengt redelijk makkelijk aan.
Nadeel: eigenlijk niet over de lak zelf.


Dit was mijn eerste review van de Feather Effect lakken. Wat mij betreft komen er wel meer, want ik ben erge fan van deze lakken. Nu maar hopen dat er meer merken komen met deze lakken;) Wat vind jij van de Feather Effect lakken?

6 opmerkingen:

  1. laat me denken aan sprinkels voor over n cupcake!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat idee had ik ook wel een beetje. Geschikt dus voor een cupcake nail art;) Daarnaast doet het me ook wel een beetje denken aan de ruijter gekleurde hagelslag!

      Verwijderen