donderdag 5 september 2013

Persbericht: Aveda, BCA Hand Relief Cream; Support Breast Cancer Research

We weten allemaal dat borstkanker een van de meest voorkomende soorten kanker is op dit moment. Vaak willen mensen de goede doelen steunen, maar weten ze niet zo goed hoe. Aveda is een merk dat dit goede doel steunt en het mensen gemakkelijk maakt ook het goede doel te steunen. Vanaf oktober kan je namelijk bij Aveda een handcrème kopen waarvan iedere $4,- dollar naar het goede doel: The Breast Cancer Research Foundation zal gaan. Lees hieronder het volledige persbericht.


BIED EEN HELPENDE HAND 
Aveda streeft ernaar $300,000 in te zamelen voor The Breast Cancer Research Foundation® door middel van de verkoop van de limited edition BCA Hand Relief™ Cream.

Aveda BCA Hand Relief - Verkleind voor SMRZachtere handen kunnen helpen levens te redden in oktober. Aveda zal $4 per verkochte limited edition BCA Hand Relief™ crème doneren aan The Breast Cancer Research Foundation (BCRF)®* tijdens de Breast Cancer Awareness maand. Het doel van Aveda is om $300,000 in te zamelen voor onderzoek om borstkanker tegen te gaan, de ziekte die momenteel de belangrijkste vorm van kanker is onder vrouwen wereldwijd.
Sinds 2002 heeft Aveda meer dan $2.7 miljoen gedoneerd aan de BCRF door middel van de verkoop van de limited edition BCA Hand Relief™producten. Dit met als doel om het onderzoek te ondersteunen naar de omgevingsoorzaken van het ontstaan van borstkanker. In 2012 en 2013 hebben Aveda fondsen een BCRF- onderzoeksproject ondersteund, geleid door Regina M. Santella, PhD, en Mary Beth Terry, PhD aan Columbia University’s Mailman School of Public Health.  Drs. Santella en Terry zijn bezig te achterhalen wanneer het risico op borstkanker voor vrouwen begint, voornamelijk in families met een geschiedenis met kanker. Uiteindelijk is het doel om voor deze families risicovoorspellingen te verbeteren, zodat op tijd interventies kunnen worden toegepast om borstkanker te helpen voorkomen.

Deze crème zal €32,- gaan kosten. Naast het feit dat het niet alleen onderzoek steunt, is het allemaal ook nog eens mileuvriendelijk en goed voor je huid. Wat wil je nog meer?! Dit product kun je bij de professionele schoonheidssalons kopen die dit merk verkopen of via de online webshop: Aveda.com of Aveda.nl. Voor meer vragen kan je altijd een mailtje sturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten