dinsdag 6 november 2012

Hot or Not: Velvet Nails

In deze reeks artikelen laat ik jullie een bepaalde Nail Art trend zien die mij de laatste tijd erg veel op valt of die jullie gewoon moeten weten! Dit keer gaat het over de Velvet Nails.
Ciaté, wat een heerlijk merk is dat! Een zeer innovatief merk wat betreft de nail art. Zo kwamen ze een tijdje geleden op de Caviar Nails en nu hebben ze weer iets nieuws, Velvet Nails! Hoe maak je deze enorm schattige Velvet Nails? Heel simpel. Kies een kleurtje nagellak dat matcht met jouw  Flocking Powder. Breng eerst een laagje nagellak aan en strooi daar over de poeder. Wanneer je dit gedaan hebt kan je zachtjes met je vinger op de flocking powder duwen en verwijder je het overtollige met een fanbrush (waaierbrush). Kijk mee naar een aantal voorbeelden!



Hot or Not: Velvet Nails
1)
2)
bron
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Ik moet zeggen dat Ciaté een erg innovatief merk is. Helaas kosten deze setjes over de €25,- en zijn de powder Flakies ook los verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Ebay! Ik vind ze erg Hot en zou ze zeker dragen! Wat vinden jullie van deze Nailtrend? Zou jij dit dragen? Als jij dit zou dragen, zou je dan kiezen voor één of meerdere kleuren? Of maakt jouw dat niet niets uit? Laat het me weten in een comment!!

7 opmerkingen:

  1. Ik vind ze leuk maar het is niets voor mij!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet er nog aan wennen 'wollige' nagels maar ik vind het ook wel gaaf :'D
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze gaaf! Maar zelf dragen zou ik niet zo snel doen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wauw wat gaaf! Dit zou ik zeker dragen, alleen weet ik niet of het handig is ivm handen wassen en douchen etc ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap wat je bedoeld:) Echter geldt dit natuurlijk ook voor Caviar Nails enzo... je weet het nooit;). Het is natuurlijk wel leuk voor een dagje weg of een feestje of noem maar op.

      Verwijderen
  5. Ik ben helemaal into deze nagels! Al moet ik ze zelf wel nog proberen!

    BeantwoordenVerwijderen