vrijdag 16 november 2012

Kruidvat aanbieding: gratis Catrice nagellak

Ik hou van de Kerst en Sinterklaas, of was het toch andersom? De laatste tijd zie ik meer en sneller Kerstproducten verschijnen in de winkels dan die van Sinterklaas. Hoe dan ook, vandaag laat ik jullie een aantal lakjes zien die ik gratis gekregen heb, op één na!
Vandaag (ik weet niet hoelang deze aanbieding duurt, maar zou er maar snel bij zijn) had de Kruidvat weer eens een leuke aanbieding. Dit keer krijg je bij iedere 175 punten op je voordeelkaart een Catrice lakje gratis. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen met mijn 900 punten! (haha ik kom nooooit bij de Kruidvat hoor:P). Deze aanbieding geldt niet voor de Limited Edities!

Overzicht nagellak
Hier zie je de lakjes die ik heb gehaald. Het zijn in totaal vijf stuks, waarvan er eentje komt uit de Limited Editie Cubana. Van links naar rechts zie je de volgende lakjes: 01) Catrice: C01, Artfully Lustrous, 2) Catrice: NR 240, Sold Out Forever; 3) Catrice: NR710, Dulce&Havanna; 4) Catrice: NR820, Pimp My Shrimp; 5) Catrice: NR900, Steel My Heart.

C01: Artfully Lustrous
Uiteindelijk heb ik besloten dit lakje alsnog te kopen. Ik vond het zo'n mooi lakje en ik had er hele mooie swatches van gezien. Het lakje dekt overigens niet goed, zeg maar gewoon slecht. Ik heb drie lag en nodig gehad om dit resultaat te krijgen. Het is wel echt een onwijs mooi lakje. Dit lakje behoort tot de Limited Editie 'SpecteculART' van deze maand.

NR240: Sold Out Forever
Een kleurtje zoals deze had ik nog niet in huis en ik twijfelde er dan ook geen seconde over om deze te nemen. De dekking is iets beter dan het bovenstaande lakje, maar heeft zeker minstens twee laagjes nodig! Het is een mooi groen lakje voor de lente en de zomer met een shimmertje er in.

NR710: Dulce&Havana
Laatst was ik bezig met het maken van een herfst nail art. Hiervoor wilde ik een bruine nail art doen, maar ik besefte me ineens dat ik niet eens bruine nagellak had! Dit lakje nam ik dan ook meteen mee bij de actie. Het dekt zeer goed in één laag en na twee lagen is deze helemaal mooi. In tegenstelling tot de bovenstaande lakken droogt dit lakje erg snel. Dulce&Havana is een mooi bruinig crème lakje dat perfect is om te gebruiken voor nail art.

NR820: Pimp My Shrimp
Dit zalmige kleurtje riep mijn naam gewoon. Ik had dit lakje al meerdere keren voorbij zien komen op blogs en vond het jammer dat deze niet had. Vandaar dat ik deze ook had meegenomen. De dekking is hetzelfde als het lakje Dulce&Havana. Het is een crème kleurig lakje zonder shimmer in tegenstelling tot Dulce&Havana.

NR900: Steel My Heart
Dit was serieus waar het eerste lakje waar ik naar greep! Ik wilde deze al zooooo lang hebben en toen ik hem gratis kon meenemen twijfelde ik hier geen tweede keer over. Het is een mooi lakje dat een beetje iets weg heeft van een holografisch lakje door de glitters die erin verwerkt zitten. Steel My Heart droogt matte op en ik vind het werkelijk waar echt een must-have. Het is gedekt in twee lagen en droogt zeer snel.


Dit waren de lakjes die ik uiteindelijk gehaald heb. Ik ben er erg tevreden mee en heb zeker wat lakjes in huis gehaald die ik nog niet had. Hebben jullie ook lakjes in husi gehaald? Zoja ben je er blij mee?:) Ik zeker!

5 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ze zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke actie, ik heb ook al aardig wat punten opgespaard.
  Wat een mooie nagellakjes!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Sold out forever heb ik ook :D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. steel my heart is echt 1 van mijn favoriete lakjes atm :D

  BeantwoordenVerwijderen