vrijdag 9 november 2012

Mijn Budgettips: Nail Art

Kerst komt steeds dichterbij, dit betekent dat er veel leuks te vinden is in de winkels betreffende glitters en dergelijke. Het leek mij wel erg handig voor jullie om op een rijtje neer te zetten waar je welke leuke spulletjes kan halen! 
Wie zegt dat je per see een buisje glitters van €2,50 van een willekeurige Nederlandse webshop moet kopen als je deze ook voor de helft kan kopen in een winkel als de Action? Veel meiden weten niet dat je leuke dingen die je kan gebruiken voor nail art ook in verschillende winkels in de stad kan kopen. Hier zijn dus mijn tips! Ik ga er bij deze producten vanuit dat dit winkels zijn die vrij bekend zijn.


Budgettip nummer 1: Action
Action is denk ik toch wel mijn budgettip nummer 1! Ik haal hier altijd zoveel leuke dingetjes vandaan voor een goedkope prijs. Laatst heb ik de Magnetics gekocht. Mijn tip: Ga eens naar de hobby-afdeling waar de kralen liggen. Hier liggen vaak leuke dingen tussen. Zo heb ik daar buisjes glitters vandaan gehaald, bovenstaande Rhinestonevellen (deze kosten €0,75 per stuk) en buisjes met leuke dingetjes. Op de rechterfoto zie je twaalf buisjes (ik dacht dat ze ongeveer €0,99 per stuk kosten) waarvan er zes met glitter zijn en de andere zes verdeeld over verschillende vormen. Ik heb er drie meegenomen, ze hadden iets van zes verschillende setjes. Daarnaast hebben ze altijd veel leuke andere dingen om mee te nemen, zoals acrylverf, leuke opbergkastjes etc.

Budgettip nummer 2: Kruidvat
Wat is het eerste wat ik altijd doe als ik een nieuwe Limited Editie zie? Juist ja de Kruidvat. Het is veruit mijn favoriete winkel voor nagellak, maar wisten jullie dat de kinderafdeling ook af en toe behoorlijk leuke dingen heeft? Mijn tip: zeker met Kerst in aantocht heeft de Kruidvat leuke glitters en andere dingetjes. Zo heb ik bovenstaande Glitters laatst gekocht voor €1,45 (dacht ik uit mijn hoofd te weten) en zal je dit niet zo snel ergens anders tegen komen. Ofwel loop gewoon eens een andere kant op dan enkel de make-up afdeling en wie weet wat je allemaal tegen komt;)

Budgettip nummer 3: Xenos
Xenos? Hoor ik jullie denken. Ja!! Xenos je leest het goed. Xenos heeft een uitgebreid assortiment voor degene met een hobby. Zo verkopen ze er kralen, maar ook acrylverf voor een leuke prijs en leuke grote potten glitter. Mijn tip: Als je een startende Nail Art Styliste bent, ga eens even langs de Xenos daar hebben ze leuke opbergspulletjes, maar ook leuke glitters, verf en noem het maar op!

Budgettip nummer 4: Chinese/Budget Winkeltjes
Als jullie mij al een tijdje volgen weten jullie dat ik gek ben op de producten van het winkeltje Huang Hua. Dit is een Chinees winkeltje in Vlaardingen (waar ik ook woon). Hier verkopen ze goedkope en leuke nagellak in verschillende varianten. Zo heb ik er laatst Glow-In-The-Dark nagellak gekocht (Review komt binnenkort hopelijk online) en ook mooie Nail Art dingetjes. Heb je geen Chinees winkeltje in de buurt?  Loop dan eens een budgetwinkel binnen. Mijn tip: loop de winkels in waar ze van alles verkopen. Vaak verkopen ze dan ook leuke dingen die je kan gebruiken voor nail art zoals simpele steentjes voor een lage prijs of juist nagellak. Ik loop altijd winkels in waarvan ik ook maar een vermoeden heb of ze daar nagellak verkopen en stuit dan juist op de leukste producten.


Dit waren mijn budgettips voor de Kerst! Ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben en vragen kunnen jullie natuurlijk altijd aan mij stellen;). Voor degene die lekker vrij zijn, alvast een fijn weekend. Voor degene die nog moeten werken (zoals ik) werkse nog!

3 opmerkingen:

  1. Hihi leuk ;D
    Action is echt goed voor je budget ;D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke en handige tips :D hier zijn die kleine tubes glitter van het kruidvat nergens te vinden :(

    BeantwoordenVerwijderen