dinsdag 13 november 2012

Shoplog: Happy Bazaar en Douglas

Vandaag weer een shoplog voor jullie! Ik hoor jullie al denken... alweer?? Jaazeker! De laatste tijd zijn er namelijk erg veel leuke dingen te ontdekken op nail art gebied. Steeds meer winkels gaan nagellak in hun assortiment stoppen. In ieder geval, vandaag laat ik jullie een shoplog zien van zowel de Douglas als Happy Bazaar. Ik heb geshopt op Zuidplein (Rotterdam).
Winkelcentrum Zuidplein (naast Ahoy), kennen jullie vast wel. Een van Nederlands grootste overdekte winkelcentra. Het zal jullie dan ook niet verbazen als ik jullie vertel dat ze ook erg leuke winkeltjes hebben voor Nail Art. Zo ook de Happy Bazaar. De reden dat ik bij Douglas geshopt had, was weer om een andere reden. Al een tijdje verkopen ze daar Paris Memories lakken voor slechts €0,99 per stuk! Kijken jullie mee naar mijn shoplog?

Overzicht Producten
Dit is alles wat ik vandaag gekocht heb. Ik heb twee sets normale ronde imageplates gekocht, een grote, twee middelgrote, twee lege doosjes, twee lakke van Paris Memories. Al met al was ik slechts 16 euro voor dit alles kwijt! Ik schrok er eigenlijk van hoe weinig geld dit was!!

Happy Bazaar: Imageplates
Kennen jullie de winkel Happy Bazaar op Zuidplein? Deze bevindt zich naast de Albert Heijn. Winkels als de Happy Bazaar zijn altijd winkels waar ik naar binnen loop, je weet nooit wat je kan verwachten en toe vallig heb ik al eens wat nail art dingen zien liggen toen ik langs de Albert Heijn liep. En wauw! Wat een geweldige winkel. Helemaal achteraan bij de kassa is een hele grote schap met geweldige en betaalbare nail art dingetjes. Voor beginnende nail art artiesten is dit dé winkel om je spulletjes in te slaan. Ze verkopen er van allés! Van glitters tot aan nepnagels tot stamping plates in allerlei maten. Dit is eigenlijk de ultieme winkel voor feestdagen zoals kerst;).
Op de bovenste afbeeldingen zien jullie de imageplates die ik heb gekocht. Ik ben in totaal voor deze imageplates slechts €13,- kwijt geweest en dat vind ik best weinig! Op de linkerafbeelding zien jullie de ronde imageplates, deze kosten €1,00. De imageplates in het midden kosten €3,00 per stuk en de grote rechts kost €5,00 per stuk. Al met al vind ik het geen geld en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar de kwaliteit!

Happy Bazaar: Round wheels
Behalve onwijs mooie nail art dingen en nagellakjes verkopen ze ook handige opbergdoosjes. Ik heb in mijn stash een aantal van deze zelfde Round Wheels die er niet erg charmant meer uit zien. Toen ik erachter kwam dat Happy Bazaar deze verkocht voor slechts €0,50 per stuk!!! Heb ik er gelijk twee mee naar huis genomen!

Douglas: Paris Memories
Douglas en budget? Jazeker! Sinds een tijdje verkopen ze bij de Douglas op Zuidplein (misschien ook wel andere Douglaswinkels, geen idee eigenlijk) lakken van Paris Memories. Deze zitten niet in het assortiment, maar liggen in een grote bak en ik heb het idee dat deze aanbieding maar tijdelijk is. De lakken van Paris Memories kosten nu €0,99 en aangezien ik er nog geen lak van had heb ik bovenstaande lakken mee naar huis genomen! Hieronder kunnen jullie een kleine Sneek Peak zien van de lakken
Beide lakjes hebben geen naam, maar wel een nummer. Het linker lakje is nummer B3272 en het rechter lakje B9110. Het linker lakje is overigens meer paars dan blauw, het wordt blauw door de flits die ik gebruikt heb bij het maken van de foto;). Beide lakjes dekken mooi in twee lagen, ze zijn vloeibaar en brengen makkelijk aan.


Zo dit was weer mijn shoplog. Ik hoop dat jullie het een leuke shoplog vonden en ik hoor graag of jullie nog meer winkels kennen als Happy Bazaar! Laat het me weten in een comment;).

2 opmerkingen: