vrijdag 15 maart 2013

Review: MAX Nail Stickers

Zoals jullie weten is de Action inmiddels een van mijn favoriete nail art winkels geworden. Ze hebben er niet alleen leuke dingen, maar ook nog eens betaalbare dingen. Ik loop deze winkel regelmatig in en uit en soms heb je van die momenten dat je iets heel erg leuks meeneemt naar huis!

Dit keer had ik ontzettend leuke nagelstikkers zien liggen bij de Action. Helaas waren ze bijna uitverkocht dus had ik de twee leukste mee genomen. Eentje laat ik aan jullie zien. Deze stikkers kosten (geloof het of niet!) slechts €0,69 en komen in de leukste patronen. Ik laat jullie mijn mening hierover weten in dit artikel.



Review: MAX Nail Stickers
Alweer ben ik super onder de indruk van het uiterlijk van de stikkers. Het ziet er strak, vrolijk en duidelijk uit! Ik blijf me maar daar over verbazen! Een goedkoper beauty-merk dan dit vind je bijna niet, maar toch ziet het er mooier uit dan sommige duurdere merken.  Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook mooi verpakt! Op de achterkant zit namelijk een soort stikker die je eraf moet halen zo de verpakking te openen. 


Uiterlijk
Zoals jullie al eerder lazen ben ik erg te spreken over het uiterlijk van deze stikkers. Ik vind dat ze er mooi en strak uit zien, maar zeker niet goedkoop. Op de achterkant (wat meestal het geval is bij de Action) staat de gebruiksaanwijzing in verschillende talen en hoe je deze moet verwijderen. Ook staat er een kleine waarschuwing (niet voor kinderen onder de zes en bij allergische reactie direct verwijderen).  
Dit was weer een enorme pluspunt voor mij! Het staat er strak en netjes op, je weet precies hoe je het moet doen! Met deze gebruiksaanwijzing (ik deed even alsof ik dit nooit eerder had gedaan) ben ik aan de slag gegaan.


Het resultaat
Op de eerste foto zie je hoe mijn nagels eruit zagen zonder de stikkers en op de rechter foto zie je hoe je het eruit ziet met stikkers. Het was gemakkelijk aan te brengen en vond het voor een korte tijd mooi zitten, maar al snel liet het los. Jammer, ik denk dat het niet plakkerig genoeg was! (Of dat ik het niet goed genoeg heb aan gebracht). Ook vond ik het erg jammer dat de steentjes redelijk snel loslieten bij de nageluiteinden. Ook wel een minpuntje. Al met al vond ik het leuk bedacht en er netjes uit zien voor de prijs die je eraan uit geeft. Ik weet niet of ik de enige ben die dit heeft, maar dat was voor mij duidelijk een minpuntje!


Als je op zoek bent naar leuke nagel stikkers voor een goedkope prijs en maakt het je niet uit dat ze niet lang blijven zitten, dan moet je zeker naar de Action gaan! Heb jij deze stikkers al eens probeerd? Wat is jouw ervaring daaruit?

12 opmerkingen:

  1. zo jammer dat ze er zo snel afgaan :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ze er snel afgaan, maar ze zien er wel heel leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ze ook, ik vind ze erg leuk maar idd jammer dat ze er snel afgaan!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de er mooi uitzien! Jammer dat het maar voor korte duur is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zien er mooi uit.
    Jammer dat het van korte duur is maar voor die prijs kun je niet echt klagen toch?:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil ze ook wel eens gaan proberen, voor een keertje kan het erg leuk en makkelijk zijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer dat ze er af gaan, maarja voor dat geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. vind deze wel mooi en draag toch nooit lang hetzelfde. Heb ze hier nog steeds niet gezien, kaartje is er wel maar zijn altijd op geloof ik

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow super leuk !
    Ik ga binnenkort maar eens naar de action ;p
    En schrijf je stickers niet net ck ipv kk ? :s

    X me

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb ze ook. had er ook maar gelijk 2 gekocht :p eerste paar was turqouse (of hoe je t schrijft) met glittertjes die deed ik als eerste op. lieten super snel los. nu ga ik proberen om ze op natte nagellak te doen zodat ze echt gelijmt zitten... hoop dat t werkt fingers crossed

    BeantwoordenVerwijderen