zaterdag 30 maart 2013

Review: 3x New Essence Imageplates

Eens in de zoveel tijd heeft Essence (onaangekondigde) nieuwe Imageplates in het assortiment zitten. Deze kan je in het Nail Art schap vinden. In mijn shoplog kon je al lezen dat er twee nieuwe imageplates waren en ik in mijn bezit had. Nu zag ik ook nog dat ze een nieuwe imageplate hadden bij de Stamping Nail Art Kit. Helaas moet je dan wel weer (opnieuw) een stamper and scraper) kopen. Achja, je kan er nooit teveel hebben toch? Haha;) Vandaag laat ik drie reviews zien van drie verschillende imageplates. Iets anders dan jullie gewend zijn (anders blijf ik foto's maken!). Kijken jullie mee?

Imageplates kosten €1,49 per stuk (deze zijn dan apart verkrijgbaar) en per set (inclusief stamper/scraper) kosten ze €3,99. Wat ik zelf niet duur vind! Ze werken namelijk altijd wel erg goed en ik was ook benieuwd of dat nu ook het geval zou zijn. De imageplates zijn verkrijgbaar in de Nail Art Schappen van de Kruidvat en Trekpleister. Haal wel eerst het transparante laagje eraf voor het stempelen;).


Review: 3x New Essence Imageplates


1)
De eerste imageplate van Essence heeft negen afbeeldingen. Variërend van grootte, met een paar hele leuke en verrassende afbeeldingen. Deze komt van de Stamping Kit die €3,99. Wat ik wel jammer vind, dat er afbeeldingen op staan die al op andere afbeeldingen staan! 
Kwaliteit is erg goed van deze imageplate, ik vind vooral het sleuteltje en de vogels onwijs lief!!  Er valt eigenlijk niet veel negatieve dingen te zeggen over deze imageplate.


2)
Als tweede heb ik een losse imageplate. Deze kost dus €1,49 per stuk als het goed uit mijn hoofd weet. Er zitten ook op deze weer negen afbeeldingen die variëren van grootte. In eerste instantie vond ik de afbeeldingen er verrassend groot uitzien. De kleinere afbeeldingen zijn zelfs zo groot, dat ze voor mijn nagels te groot zijn om als leuke nail art afbeeldingen te gebruiken, een beetje jammer! Voor langere nagels wel ideaal. Ik vond wel dat de afbeeldingen goed aanvoelden. Ook de originaliteit sprak me erg aan, wat ik wel jammer vind zijn de pootjes op deze imageplate net als van de 'splash'. Die zitten ook al op een andere imageplate. Dat geldt wel voor meerdere Essence imageplates!
De poppetjes vind ik een beetje tegen vallen en verrassend genoeg ook de grote afbeeldingen met de blaadjes/veren. De koptelefoon en de lotusbloem vind ik wel erg leuk! Deze zijn goed van kwaliteit:).


3)
Over deze imageplate kan ik eigenlijk alleen maar positief zijn. De kwaliteit is goed, de plaatjes zijn erg leuk en het stempelt gemakkelijk! Dit is duidelijk mijn favoriet van de drie!


De basislak die ik gebruikt heb is van de oude versie van de Nail Art Twins genaamd 06, Bella. Als stempellak heb ik een lakje gebruikt van de oude Trend Editie van afgelopen zomer Ready For Boarding 01, Sending You Kisses. Dit is denk ik wel de meest dekkende budget roze die ik tot nu toe heb ontdekt! Perfect dus ook voor stamping;). Wat vinden jullie van de imageplates? 

4 opmerkingen: