dinsdag 12 maart 2013

Mooie combinatie: Catrice+Rimmel London

Voordat ik verder ga met het artikel van vandaag wil ik jullie mededelen dat ik op het moment erg weinig tijd heb voor het bloggen. Waarschijnlijk hebben jullie dit hier en daar al een beetje aan kunnen merken, dit komt puur door school. School en stage nemen ongeveer zo'n 90% van mijn tijd in beslag en ik begin er zo langzamerhand een beetje genoeg van te krijgen (wie niet haha):P. Bloggen is ten slotte het liefste wat ik doe en als ik daar geen tijd voor heb, vind ik dat erg jammer! Ik probeer altijd vooruit te werken, maar door te weinig tijd lukt dat niet altijd. Vandaar dat ik ook de laatste tijd veel dezelfde artikeltjes plaats. Als het binnenkort weer minder druk wordt, zal je weer meer verschillende artikeltjes zien als Reviews, Battles, Tutorials. Deze nemen namelijk redelijk veel tijd in beslag om te maken en te typen. Sorry meiden voor dit ongemak!:(. In ieder geval, terug naar het artikel, heb ik vandaag weer een mooie combinatie voor jullie.... Nieuwsgierig? Kijk dan verder!


Mooie combinatie: Catrice+Rimmel London
Door het weer van de afgelopen dagen kreeg ik weer zin om een wat donkerder combinatie te doen. Toen zag ik het prachtige lakje Precious Stones liggen van Rimmel London en Catrice Welcome To Las Vegas. Deze heb ik met elkaar gecombineerd en is bovenstaande resultaat uitgekomen.
Welcom To Las Vegas was een Limited Editie lakje van Catrice (hele mooie, met veel kleurtjes en leuke namen). Deze kostte mij toen €2,49 en heeft een inhoud van 10ml (inmiddels niet meer, haha). Op bovenstaande foto heb ik twee lagen gebruikt en een lichtflits. Op deze manier kan je zien hoe mooi dit lakje is, zeer mysterieus door al die shimmers... Dat ik dit niet vaker gedragen heb, zonde! Het is een heel erg donkerblauw lakje en met twee lagen lijkt het haast wel zwart. Dit kleurtje is zeer geschikt om te gebruiken bij stamping!
Als tweede heb ik dit wonderschone lakje van Rimmel London. Hoewel ik niet een mega-fan ben van dit merk, is dit werkelijk waar één van de mooiste lakjes dit ik in mijn bezit heb. Het is een mysterieus lakje en heeft zelfs iets holografisch door die glitters!! Verrassend genoeg droogt het lakje snel. Ik weet even de prijs niet meer van dit lakje (deze had ik gekregen), maar ik dacht iets van €4,99. en heeft een inhoud van 8ml. Het dekt zelf niet goed, maar als topcoat zeer geschikt! Het is echt een aanrader om te hebben meiden:).
Nog een foto om te laten zien hoe leuk deze combinatie is! Beide lakjes drogen erg snel, wat natuurlijk heel erg fijn is::). 


Wat vinden jullie van deze mooie combinatie? Welke lakjes hebben jullie van Catrice van deze oude Limited Editie? Ik ben erg benieuwd:) Overigens ben ik ook erg benieuwd wat jullie vinden van deze Rimmel lak! Heb je die zelf ook in huis of heb je de rode variant? Let me know:).

4 opmerkingen: