donderdag 21 maart 2013

Mijn Top 5: Special Effect Toppers

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn laatste 'Mijn Top 5' online kwam. Dit heeft ermee te maken dat dit artikel vrij veel tijd kost door het maken van de vele foto's. Vandaar dat dit artikel niet zo vaak online komt als ik zo willen!
Vandaag laat ik jullie mijn top 5 Special Effect Toppers zien.
Als je een onwijs mooie topcoat wil voor op je nagels en waar je niet al te veel geld aan uit hoeft te geven, moet je bij Essence zijn. Let wel op dat de meeste inmiddels uit de collectie zijn. Dit zal ik bij het commentaar achter laten! Kijken jullie mee? Mijn Top 5: Special Effect Toppers


Nr05) Night In Vegas (08)
Als je een mysterieuze topcoat wil, moet je deze wel in je stash hebben. Dit is een lakje die iedere keer weer een andere kleur laat zien. Zelf doet het me erg denken aan de Golden Rose Scale lakjes, Het is zeker een prachtige lak en de prijs is betaalbaar. Op beide foto's heb ik gebruik gemaakt van één laag met flits (dit geldt voor alle foto's, indien anders is aan gegeven). Deze is niet meer verkrijgbaar (toch?)

NR04) Hello Holo (03)
Hello Holo is een van de eerste Special Effect Toppers die ik ooit gekocht had. Net als een van de eerste   holografische lakjes ooit. Dit is een mooie holo-lak en is een perfecte standaard holografische topcoat. Helaas is de mijne bijna leeg en is ook deze niet meer te koop in de winkels! Een beetje jammer....

Nr03) Glorious Aquarius (10)
Toen ik deze tegen kwam in de winkel was ik opslag verliefd. Het is zo'n mooie lak! Het is een mooie nagellak met een mysterieuze look. Het heeft grote blauwe en goud/bruin kleurige glitters in de lak zitten. Het brengt makkelijk aan, maar heeft moeite met drogen. Deze is volgens mij wel nog verkrijgbaar.

Nr02) Holo Topping Please (12)
Het was lastig voor mij om te bepalen welke er op nummer twee stond, maar uiteindelijk is dat deze geworden. Dit is echt een ontzettend mooie roze holografische topper. Het heeft alles wat je zoekt in en Holografische lak en tja het is gewoon.... wauw!!! Deze is verkrijgbaar in de Kruidvat. Klik hier voor een review. 

Nr01) Glitter On Me
Waarschijnlijk zagen jullie het al aan komen, maar mijn ultieme SET is toch echt Glitter On Me. Sinds ik dit lakje kocht in Duitsland (ook verkrijgbaar in Nederland), was ik op slag verliefd. Het is één van de mooiste glitter lakjes ooit, droogt snel, dekt goed, brengt makkelijk aan en is erg origineel. Ik heb een nieuwe liefde gevonden!!! Deze lak lijkt trouwens wel erg veel op een dupe, namelijk Super Base Shatter. Wat vinden jullie?

De Special Effect Toppers die nog verkrijgbaar zijn, kosten €1,89 in de Kruidvat-winkels en hebben allemaal een inhoud van 8ml. Ik ben erge fan van de Special Effect Toppers en ik heb ze dan ook bijna allemaal in huis. Het zijn goedkope en leuke lakjes voor een zeer betaalbare prijs. Klik hier voor een review van een aantal lakjes. 
Waarschijnlijk is het jullie ook wel opgevallen dat mijn foto's anders dan normaal zijn. Dit komt door mijn camera die in video-stand bleef fotograferen. Vandaar dat ze wat smaller zijn dan normaal. Wat zijn jullie favoriete Special Effect Toppers?? 
De roze lak is overigens van de oude TE, Ready For Boarding!

5 opmerkingen:

 1. Night in vegas is echt super mooi!
  Jammer dat die niet meer te koop is.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook dol op deze toppers! Ik heb ze allemaal behalve Glitter on me, die wil ik nog graag scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik hou van deze topcoats! Glitter on me heb ik laatst ook gekocht, en wauw wat is hij mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen