donderdag 14 maart 2013

NOTD: Sunny Ombre

Vandaag heb ik een nieuwe NOTD voor jullie. Dit keer weer eentje met Ombre-Nails. Zoals jullie weten ben ik enorm fan van Ombre-nails. Op een eenvoudige manier kan je hele mooie creaties maken. De creatie die ik aan jullie laat zien heb ik gemaakt voor een wedstrijd (helaas, niet gewonnen. Er waren ook zoveel deelnemers!) Afijn, ik laat het gewoon aan jullie zien! 

NOTD: Sunny Ombre
Als je mij op facebook volgt heb je al een soortgelijke nail art voorbij zien komen die ik dus gemaakt had voor de wedstrijd. Ik heb dezelfde materialen gebruikt, alleen heb ik één nagellakje veranderd om bovenstaande effect te krijgen. Als je verder leest laat ik jullie zien hoe je dit in een paar stappen kan maken.


Overview Producten
De producten die ik gebruikt heb kan je op de bovenstaande foto goed zien. Het is natuurlijk eigen keuze welke kleuren je wil gebruiken! De producten die ik gebruikt heb zijn: 1) Essence: Nude Glam, 06 Cookies and Cream; 2) Catrice: LE Coolibri, C03 Abloom; 3) Catrice: 030 Meet Me At Coral Island; 4) Kiko: Holographic, 402; 4) Make-up Sponge True Spirit; 5) Nail Art Brush; 6) Stamper and Scaper en als laatste 7) Imageplate Salon Express. 


The Tutorial
Na het aanbrengen van je basecoat, breng je twee lagen van de Essence Nude Glam nagellak aan. Dit heb ik gedaan zodat het effect wat we toe gaan passen alleen maar mooier wordt! 
Als tweede stap heb ik de twee verschillende kleuren aangebracht op een make-up spons. Mocht je niet weten hoe dit effect werkt, kijk dan eventjes op youtube. Daar staan veel bruikbare tips op. Ik heb zelf gekozen voor twee prachtige kleuren van Catrice: Meet Me At Coral Island en Abloom. Doordat ik er een Nude nagellak onder aan heb gebracht, zijn de kleuren heel mooi zichtbaar!
Zoals je duidelijk kan zien op de afbeelding, is er behoorlijk wat nagellak op mijn vingers gekomen. Dit heb ik door middel van een Nail Art Brush mooi weg weten te krijgen.
Als laatste stap heb ik nog een stamping ontwerp aangebracht. Dit was een afbeelding die op één van de Salon Express Nail Art Kit. Naarmate ik er meer mee ging oefenen kwam ik erachter dat het echt aan de producten lag en niet aan de imageplates (deze zijn verrassend goed!). Ik heb gekozen voor deze afbeeldingen omdat ik zin had in een ontwerp voor mooi weer. Wat past daar beter bij dan zonnestralen? Breng als laatste nog een topcoat aan en je ontwerp is klaar!


Zijn jullie al klaar voor de zomer? Ik wel! Ik ben dit koude weer helemaal zat aan het worden... brr!

9 opmerkingen:

  1. echt ontzettend mooi gemaakt :D pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die image plate ook! De stempel van die kit werkt totaal niet maar de plates zijn echt goed! Leuk gedaan zo met Kiko gestempeld!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waauw, heb je zo gaaf gedaan, erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen