woensdag 20 maart 2013

The Versatile Blogger Award: #2

De Versatile blogger award, ja het kan kloppen dat je deze al eens eerder op mijn blog voorbij hebt zien komen. Deze had ik namelijk een tijdje geleden al gekregen van twee hele lieve dames (van Leviosa Nails en Maris, even geen idee meer wat je blog ook alweer was!) Dit keer was ik weer genomineerd door drie dames en het leek mij daarom wel leuk om een versie twee te plaatsen. Kijk je mee?


The Versatile Blogger Award: #2
Mocht je hem nog niet op mijn blog gezien hebben, er staat een tweede afbeelding van de Versatile Award bij mijn awards-lijstje. Super tof! Dit keer heb ik ze gekregen van PuggienailsJewelyzLoveWithEssie. Heel erg bedankt meiden!
Voordat je deze Award in ontvangst kan nemen zijn er nog een aantal stappen waar je aan moet voldoen. Dit zijn de volgende stappen:
- Bedank de blogger(s) van wie je de award hebt gekregen
- Plaats de Verstaile Award in een blogpost
- Plaats 7 feiten over jezelf
- Nomineer 15 (startende) bloggers
- Laat dit aan ze weten.
Ja het zijn best wel wat stappen om te ondernemen, maar uhh dat heb ik er wel voor over! Ik waardeer het altijd heel erg als meiden mij nomineren. Dat geeft mij best een goed gevoel.... Vandaar ook dat ik vrijwel altijd een berichtje terugstuur. 

Seven Facts About Me
Oké, laten we eerst beginnen met zeven feitjes over mij. Ik heb gewoon random dingen gekozen, zodat jullie dingen te weten komen over mij die je anders niet te weten zou komen. Dit leek mij wel leuk, zodat jullie mij beter zouden leren kennen. Let's Go!
1) Vroeger was ik echt anti make-up, ik deed er nooit wat aan. Pas rond de vijfde van de havo begon ik een beetje met make-up. Toch koos ik voor de opleiding schoonheidsspecialiste en Pedicure. Niemand had verwacht dat ik dit zou kiezen, juist omdat ik niet van make-up enzo hield. Haha, uiteindelijk is dit nu mijn beroep en ben ik er heel veel mee bezig. Ik houd ervan! Haha, leuk he hoe dingen zo kunnen veranderen.
2) Dit jaar ben ik bezig met allround schoonheidsspecialiste. Ik ben bezig met de specialisaties acne, bindweefsel/pincement en shiatsu. Het is echt een verrijking voor je beroep!
3) Ik ben een hele makkelijke eter, maar er is één ding wat ik echt smerig vind. Iets waar ik al van ga kokhalzen als ik er alleen al aan denk: Chili Con Carne... brrrrr ik krijg er kriebels van terwijl ik het type. Haha.
4) Mijn nagellakstash bestaat ui zo'n 400-500 potjes nagellak. Mochten het er niet meer zijn.
5) Ik heb een enorme vrees voor hoogtes en knallen. Als er iets knalt (ook al is dat ver van mij vandaan) en het maakt een enorm geluid, dan spring ik ongeveer de lucht in. Dit is best wel irritant met oud en nieuw...
6) Mijn favoriete tv-series op dit moment zijn: The Vampire Diaries, Once Upon A Time. Hollywood Heights.
7) Ik hou van RomComs, Fantasy-films, sci-fi en zo nu en dan een horror of een thriller vind ik geweldig. (ook films die opnieuw verfilmd zijn zoals Oz the Great and Powerful, maar ook Hansel and Gretel).


And The Nominees are....
De opdracht was ook om zelf vijftien anderen te nomineren. Nu weet ik niet of mij dit gaat lukken, maar we zien zelf wel hoever ik ben gekomen. Het is niet een bepaalde volgorde of zo, maar gewoon random! Ik heb overigens blogs genomen die Nederlands zijn;).
6) Jewelyz (haha, heel toevallig!)
13) Nailcrush

Zo ik ben het hele lijstje af gegaan die in mijn volgers-lijst staan en toen ik bij de allerlaatste kwam was mijn top 15 gevuld. Het is me toch gelukt!:) Ik hoop dat jullie er veel plezier aan hadden om dit artikel te lezen. Laat me weten wat jullie van de random facts vinden...

5 opmerkingen:

 1. Oh wat lief dankjewel! En Chili con carne vind ik echt heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof, een deel 2 haha. Leuk ingevuld ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de tag! Ik ben ook verslaafd aan Once Upon a Time, heerlijke serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je me getagd hebt!
  En jeej, The Vampire Diaries en Once Upon a Time zijn inderdaad erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen