dinsdag 5 maart 2013

Preview: LE, Catrice Candy Shock

Gisteren konden jullie al kennis maken met de nieuwe Trend Editie van Essence van de maand april. Ook Catrice kan dan natuurlijk niet achterblijven en heeft een (naar mijn idee) een leuke, verrassende nieuwe Limited Editie bedacht genaamd Candy Shock. Kijken jullie mee?

Preview: LE, Catrice Candy Shock
Bekijk hierboven het filmpje van deze limited editie. Op deze manier heb je een beetje een idee van de kleuren die gebruikt worden in deze limited editie. De lakken van deze limited editie zullen er als volgt uit zien:
Deze collectie doet me veel denken aan de Trend Editie van Essence. Van de kleurtjes zelf ben ik niet mega onder de indruk, maar wel het uiterlijk! Deze kleurtjes gaan €2,69 kosten. De lakjes krijgen de volgende namen (van links naar rechts):
01) I Scream, Ice Cream!
02) Play It Blue
03) Bring Me Peach
04) Vanilla Love
Ook nu vind ik de namen erg leuk bedacht en passen ze goed bij de rest van de Limited Editie. Ik ben zelf erg benieuwd naar Vanilla Love en Play It Blue. Dit is nog niet alles, nee Catrice brengt ook nog iets heel anders uit wat ik erg leuk vind! Dit zijn namelijk Nail Sugar Pearls! Om alvast even jullie een voorproefje te geven:
Ja meiden, jullie zien het goed! Het zijn Caviar nagels.... Ook Catrice heeft naar de trend geluisterd en brengt twee kleurtjes uit.... hoe gaaf???! Deze Sugar Nail Pearls zijn in de volgende varianten verkrijgbaar:
01) Cotton Candy
02) Sugar Shock
Hmmm, Cotton Candy.... hebben we die naam al niet vaker voorbij zien komen??? Jammer! Cotton Candy is een setje met witte parels, Sugar Shock met rood.... hier ben ik heel erg nieuwsgierig naar en denk dat ik deze wel in ga slaan.... Deze zijn wel iets duurder dan de nagellak en gaan €2,99 kosten.


Candy Shock is vanaf april verkrijgbaar in Trekpleister en Kruidvat. Zelf ben ik erg benieuwd naar de Sugar Nail Pearls (erg leuk bedachte naam vind ik zelf!) en vind ik de lakjes er ook leuk uit zien. Wat vinden jullie van deze Limited Editie? Waar kijken jullie naar uit? Laat het me weten!!

2 opmerkingen:

  1. vind het echt schattige kleurtjes :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze LE zeer geslaagd! Ik kan niet wachten om de nagellakjes in de winkel te bekijken en ik hoop ook de pearls te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen