zondag 24 maart 2013

Mooie Combinatie: Catrice+Rimmel London #2

Vandaag heb ik weer een mooie combinatie voor jullie! Dit keer eentje met Catrice en Rimmel. Normaal gesproken koop ik eigenlijk nooit Rimmel lakjes, maar de Cocktail Colour-collectie vond ik zo ontzettend mooi! Daarbij was deze ook in de aanbieding: €4,99.  Een tijdje geleden liet ik jullie ook al een prachtige combinatie zien van Catrice en Rimmel London. Ik was zo tevreden over deze combinatie, dat ik daarom besloten had het nog eens te proberen. Dit artikel kan je hier lezen.

In tegenstelling tot de vorige combinatie had ik nu gekozen die geschikt is voor de lente. Hoewel we hier nog vrij weinig van merken, is deze toch officieel begonnen en kan je je nagels er toch nog op aanpassen! :) Kijken jullie mee?Mooie Combinatie: Catrice+Rimmel London #2
Dit is het uiteindelijke resultaat. Normaal gesproken draag ik nooit veel groen, maar dit vond ik toch een prachtige combinatie! Ik had gelijk zin in de lente. Helaas laat deze zich nog even op zich wachten.
Als eerste heb ik twee tot drie lagen aangebracht van het lakje 240, Sold Out Forever van Catrice. Dit is niet de meest dekkende lak, maar wel een ontzettend mooie pastelgroene kleur! Zeer geschikt voor de lente en de zomer. Brengt alleen niet zo gemakkelijk aan, droogt gelukkig wel lekker snel! Al vind ik dit niet echt een ideale nagellak om zomaar te dragen. Je blijft de strepen goed zien na het lakken, dus iets erover heen is wel een must.
En dan dit wonderschone kleurtje! Ik vind dit echt een ontzettend mooie gifgroene glitter nagellak. De laatste tijd ben ik steeds meer fan aan het worden van Rimmel London nagellak. Helaas vind ik de prijs een beetje tegen vallen. Het uiterlijk van de lakjes vind ik prettig, net als de applicators en de namen! Dit is overigens lak 150, cutie colada (hoe leuk!!)
En dan nog een eind foto om te laten zien hoe prachtig deze combinatie is! Ik ben gek op de nieuwe collectie van Rimmel:). Zeker weten een must-have. Rimmel is nog verkrijgbaar in verschillende drogisterijen, maar die van Catrice is uit het assortiment.


Weer een mooie combinatie! Gelukkig is dit makkelijk om te bedenken;). Wat vinden jullie van beide lakjes? Wat is jouw favoriete combinatie voor de lente? En wat is jouw mening over de Cocktail Colour Collectie van Rimmel London? Ik ben er gek op!

6 opmerkingen:

  1. Hele mooie combinatie, echt lente-proof ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. frisse kleurtjes leuk voor de lente!!
    xx Iris http://nailartbyiris.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen