dinsdag 5 november 2013

Hot or Not: Vinylux Nagellak

Gellak, je lijkt er haast niet zonder te kunnen tegenwoordig. Dat is niet zo gek ook, als je je beseft dat je met gellak vaak zo'n twee weken lang perfect gelakte nagels hebt, met alleen een beetje uitgroei. Ideaal voor iedereen die toch wat verzorgde nagels wil hebben, maar dit niet iedere drie/vier dagen opnieuw wil lakken.
Vaak laat je de gellak bij een salon doen, omdat zo'n lamp aanschaffen toch nog best wel duur is (zelfs die van Essence is al gauw €40,00 en dat is nog goedkoop!). Tegenwoordig zie ik toch steeds meer merken komen waarbij je een gellak resultaat krijgt, zonder lamp te gebruiken. Dit wordt ook wel Vinylux nagellak genoemd. Wel moet je hier vaak een speciale topcoat voor aanschaffen. En doordat dit een opkomende trend is, wilde ik deze toch graag met jullie delen!


Hot or Not: Vinylux Nagellak
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)


Dit zijn enkele merken die met zo'n systeem zijn uitgekomen. Het lijkt me echt ideaal, maar ik twijfel toch wel een beetje of het echt wel werkt. Zeker, omdat de nagellak toch nooit zo hard wordt zonder de lamp. Wat vinden jullie hiervan? Denk jij dat het werkt?

1 opmerking: