zondag 13 oktober 2013

Get To Know Me, Instagram week 41

Hello ladies! een hele goeiemorgen op deze regenachtige zondag. Zoals gewoonlijk plaats ik weer een overzichtje met foto's die ik gemaakt heb en op instagram heb gezet. Volg jij mij nog niet op instagram? Doe dat dan snel door mij te volgen op @myfantasticnails en blijf op de hoogte van allerlei persoonlijke nieuwtjes!



Get To Know Me: Instagram, Week 41
 Vorige week zondag begon de dag vrij vroeg voor mij en mijn vriend. Tenminste, op een zondag dan. We zouden met nog iemand naar België gaan om iets op te halen. Op de terugreis gingen we nog even langs Bergen Op Zoom en ben ik uiteraard nog wat winkels in gegaan. Het was toen de BOZtoberfest en het was gezellig druk. De meeste winkels waren geopend en zo ook de Voordeelshop daar. Nu hebben we er zelf ook eentje waar ik woon, maar die is aan de vrij kleine kant dus als ik de mogelijkheid heb een grotere binnen te lopen met meer nagellakkeuze, dan loop ik maar al te graag naar binnen (met een diepe zucht achter me van twee jongens, haha!) Uiteindelijk kwam ik thuis met deze vier beauties en betaalde ik hier €10,- voor. De tweede lak van links, lijkt sprekend op Catrice 'Kitch Me If You Can', maar is toch net iets anders!
 
Bij thuiskomst uploadde ik deze foto. Dit zijn twee super hydraterende lipglossjes. Die van Essence kost €0,99 en ruikt+smaakt echt naar appeltaart. Echt een aanrader, De andere lipgloss had ik in Tsjechië gekocht voor €2,95. Ruikt en smaakt naar Kokos, maar niet to much. Super fijne producten!
 
Maandag had ik een avonddienst en hoefde ik pas om twee uur 's middags te werken. Aangezien ik mijn artikel voor dinsdag nog niet af was, besloot ik deze maar te maken. Deze staat inmiddels online. Klik hier voor de review als je hem gemist hebt!
 
Op dinsdag was ik onverwachts vrij. Dat vind ik niet zo heel erg, hierdoor kon ik namelijk doorgaan met mijn swatchprojectje. Deze had even stil gelegen door drukte. Inmiddels zijn al mijn rode lakjes en groen/groenblauwe lakjes gedaan. De roze nagellakjes zijn inmiddels ook bezig! Gaat lekker goed zo!
 
Op woensdag plaatste ik deze foto met de vraag wat dit kon zijn en waar dit voor bedoelt was. Enkelen hadden gereageerd en het is inderdaad een Glow-In-The-Dark Halloween Nail Art. Deze is zeer eenvoudig te maken, binnenkort een tutorial online! Ook ben ik met een vriendin van mij naar de nieuwe Nederlandse film geweest 'De Nieuwe Wildernis' echt een heeeele mooie film als je van de natuur houdt, best goed gedaan! Later in de middag ook nog even in Rotterdam geweest en die heerlijke Lush-winkel wat producten bekeken. Uiteraard heb ik wel iets meegenomen!
 
Donderdag had ik heel de dag gewerkt en vrij weinig tijd gehad om op instagram wat foto's te plaatsen. Vrijdag ben ik vooral bezig geweest met swatchen van mijn nagellakjes en heb ik het vooral heel rustig gehouden. Op zaterdag waren we druk bezig in de tuin van mijn ouders (deze wordt compleet verbouwd) en plaatste ik deze foto. Dit zijn namelijk een aantal favoriete nagel- en handverzorgingsproducten die niet eens veel geld kosten. Het meeste heb ik van de kruidvat vandaan, maar de handcrème van de Action (klik hier voor de review)
 
Heerlijk! In de avond aten we een Wrap met daarin Shoarma en Rijst. Het klinkt erg raar als je dit zo samen hoort, maar het smaakt heeeeerlijk! (Je moet dan wel van die hele grote nemen!)


Dit was mijn week. Het was niet een hele drukke week, maar wel genoeg te doen. Afwisselend met verplichte en leuke dingen kan ik zeggen dat dit een zeer geslaagde week was. Hoe zag jullie week eruit?

4 opmerkingen: