maandag 21 oktober 2013

Leuke Nail Apps voor je mobiel

Smartphones, tablets en tegenwoordig zelfs op je laptop/pc kan je de allerleukste applications (ook wel bekend als een app) downloaden voor van alles en nog wat. Niet alleen super leuke spelletjes kan je er downloaden, maar wist je ook dat je een app kan downloaden waarbij je een online database kan bijhouden van je nagellakcollectie? Vandaag laat ik jullie een aantal leuke apps zien die leuk zijn voor nagelliefhebbers!


1) Nail Polish Rack
Bron foto's: klik
Altijd al je nagellak willen organiseren en deze makkelijk bij de hand kunnen houden? Dat kan nu met deze leuke app. Nail Polish Rack staat je toe om jouw nagellakjes zo georganiseerd mogelijk te houden. Op deze manier kan je heel eenvoudig je nagellakjes op te zoeken als je twijfelt of je wel dit nagellak moet kopen. Zo is het mogelijk om de naam van het merk, de finish en de kleur te noteren. Ook kan je er notities bij maken of je de nagellak fijn vindt, wat de dekking is en wat je er uiteraard van vindt. Iets wat ik helemaal ideaal vind: je kan een foto maken van bijvoorbeeld je nagels met het kleurtje zodat je precies weet hoe de lak eruit ziet. Handig, maar voor deze laatste optie moet je wel betalen. Gelukkig is de betaalde versie niet zo duur en kost deze €0,74. Deze app geeft je ook de mogelijkheid om door middel van een barcode de nagellak op te zoeken op internet. Op deze manier kan je nog meer informatie opzoeken. Ook kan je in de database kijken van anderen die hun nagellakjes online hebben gezet.

2) Nail Polish Cataloger
Bron foto's: klik
Vind je de bovenstaande app iets te zakelijk overkomen en wil je een gezelliger app met meer uitbreidingen? Dan is deze app wellicht wat voor jou. Een nadeel: alles is in het Engels, waardoor de prijzen automatisch in dollars genoteerd worden. Ach, zo'n probleem moet dit niet zijn. Zeker niet als je je beseft hoe fijn deze app is. De betaalde app kost overigens: €0,75 en is zeker de moeite waard om te proberen

3) Sally Nail Salon
Bron foto's: klik
Oké, er bestaat nog niet zoiets als een app waarbij je je nagels kan creeëren zoals jij het graag zou willen hebben als nail art. Deze app komt er wel in de buurt en is erg leuk voor jonge meiden die graag willen expirementeren, maar dan op je mobiel! Deze app is gratis.

4) Nail Art Design
Bron foto's: zijn door mij gemaakt met screenshot, rechten gaan naar de eigenaar van deze app.
Deze app laat jou hele leuke nail arts zien die je zelf op een eenvoudige manier kan maken. Deze laten ze stap voor stap zien door middel van foto's. Ideaal als je even geen inspiratie hebt. Open deze app en bekijk tientallen nail arts. Deze app is ook gratis.


5) Dress Up and Makeup: Manicure
Bron foto's: klik
Als laatste heb ik deze leuk app. Deze is uitgebreider dan de Sally Nail Salon. Je kan hier allemaal kleuren kiezen om je nagels mee te versieren, maar ook allerlei steentjes op plakken en je nagels knippen in de gewenste lengte. Deze vind ik wel erg leuk om wat kleuren mee te combineren. 


Ik hoop dat jullie wat aan dit artikel hebben en ik ben benieuwd wat voor apps jullie kennen! Laat me uiteraard weten wat jij van deze apps vindt. 

2 opmerkingen: