donderdag 3 oktober 2013

Nail Art: Youtubefilmpjes voor beginners


Leuk en aardig hoor al die mooie en prachtige nail arts, maar als beginner kan het vrij verwarrend zijn waar je nou precies mee moet beginnen. Iets dat ik zelf veel deed toen ik hiermee begon, was youtube opzoeken. Vroeger stonden er nog niet veel tutorials op maar inmiddels staan er duizenden filmpjes op over nail arts. Zeker in het begin kan het zijn dat je er niet helemaal meer uit komt, met dit artikel laat ik jullie een aantal van mijn favoriete Youtube-filmpjes zien die je ontzettend goed kunnen helpen als je een beginner bent!1) DIY: Nail Art Tools At Home
Het youtube filmpje van Cutepolish is wereldberoemd. Met meer dan 5 miljoen views kennen alle nail artists haar filmpje wel hoe je je eigen dotting tools maakt. Ken je dit filmpje niet? Klik dan hier. Sinds dit filmpje zijn er talloze filmpjes online gekomen over DIY, Nail Art Tools. YummieNails pakt het nog grootser aan en met haar filmpje laat ze niet alleen dotting tools zien, maar ook striping brushes en detailing brushes. Hier zitten super handige tips tussen en zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

2) 5 Nail Art Designs with a Toothpick
Nu heb je je eigen tools om nail arts mee te maken, wat nu? Sara van SaraBeautyCorner laat jullie vijf manieren zien om hele simpele en eenvoudige, maar toch leuke en ingewikkeld ogende nail art zien die in enkele stappen te maken is. Ik vind deze erg leuk en zo zie je maar weer wat je kan doen met weinig tools!

3) 10 Ways to create French Tips 
Meliney is een van mijn grootste Nail Art heldinnen op youtube, wellicht de grootste. Ze heeft een eigen webshop waar ze de spullen verkoopt die ze gebruikt (hoe leuk?!) en ze komt altijd met de leukste filmpjes. Als jij altijd al van die mooie French Tips hebt willen maken, maar niet wist hoe je dat moest doen. Dan komt zij wel met dé perfecte manier om dit te doen! Geweldige tutorial en echt de moeite waard om te bekijken.

4) Animal Prints without Tools
Wie zegt dat je Nail Art Tools nodig hebt voor het creeëren van mooie nail arts? Ook in dit filmpje bewijst Meliney weer hoe creatief ze is. Ze heeft een aantal van dit soort filmpjes gemaakt en geloof me, zelfs voor mij zitten er dingen bij die ik niet wist! Super behulpzaam filmpje en echt geweldig. Ze is trouwens ook echt super aardig, ze beantwoord altijd snel je vragen als je deze hebt!

5) 3 Easy Taped Nails
Ik hoor jullie al denken, alweer Meliney?! Ja ik kan het echt niet laten, maar haar filmpjes zijn echt ge-wel-dig! In bovenstaande filmpje laat ze drie verschillende nail arts zien die je kan creeëen met Tape! Ze maakt regelmatig van dit soort filmpjes zoals deze hier waarin ze een aantal laat zien met dotting tools. Ze is trouwens ook echt ontzettend creatief met Konad Stamping!!

6) Easy Nail Art For Beginners
Naast dat ik MissJen een super leuke meid vind, komt ze maandelijks met super leuke en eenvoudige nail art tutorials. Haar filmpjes zullen wellicht als eerste op het youtubescherm naar voren komen als je intypt 'Nail Art for Beginners', want ze heeft gewoon ontzettend leuke video's hierover gemaakt. Inmiddels zijn er zeven uitgebracht en iedere maand komt er weer eentje bij. Ze laat hele eenvoudige en leuke nail arts zien!

7) Rainbow Shatter, Bundle Monster
Miss80Million is nog een andere heldin voor mij als het komt op eenvoudige tutorials. Deze zijn wellicht niet voor beginnende beginners (niet allemaal), maar zijn wel erg geschikt voor meiden die meer van de stamping nail arts houden!

 8) Midnight Swirl Water Marble
De Water Marble trend is de laatste jaren echt uitgegroeid tot een statement in de nail art wereld. Als er iemand is die echt een specialist hierin is, dan is het Colette van SimpleLittlePleasures wel! Op haar kanaal staat werkelijk alles wat je moet weten over Water Marbles. Welke temperatuur moet mijn water hebben? Hoe zorg ik ervoor dat mijn nagelomgeving niet onder de nagellak zit? Noem het maar op! Als je trouwens geen zin hebt om met water te spelen, dan raad ik je dit filmpje erg aan.

9) Asymmetrische nail art
Als je eens zin hebt in nagels die er allemaal anders uitzien, dan zit je bij Janelle van Elleandish wel op de juiste plek. Zij laat in een aantal eenvoudige stappen zien hoe je je nagels oppimpt tot heuse kunstwerken voor beginners. Let wel, ook aan dit filmpje moet je je niet meteen wagen als je voor de eerste keer gaat proberen. Deze is wel geschikt voor meiden die iets meer ervaring hebben en toch nog beginnend zijn.

10) Dotting Nail Art  Design For Beginners
Als laatste filmpje heb ik voor jullie SuperWowStyle. Ik vind deze filmpjes echt helemaal geweldig en ze laat regelmatig filmpjes zien voor beginners net als bovenstaande filmpje. Wil je iets anders dan bovenstaande filmpjes, maar toch eenvoudig? Dan is haar kanaal zeker even de moeite waard om te kijken!


Voor nu was dit het weer. Uiteraard zijn er nog talloze andere filmpjes voor beginners en is het echt even een kwestie van zoeken wat jou aanspreekt. Ik hoop dat jullie hier veel aan gehad hebben en laat me vooral weten wat jouw mening over dit artikel is, zouden jullie zoiets vaker willen zien? Als jij nog tips hebt of goeie filmpjes voor een eventueel tweede artikel, dan hoor ik dat maar al te graag!!

2 opmerkingen:

  1. Leuk, ik ga ze binnenkort rustig allemaal kijken. Ik ben niet zo'n held met nailart, dus ben blij met je post :)

    BeantwoordenVerwijderen