maandag 28 oktober 2013

Preview: Ebay bestellingen

Onlangs heb ik weer een aantal leuke bestellingen geplaatst op Ebay. Deze heb ik onder andere besteld voor mijn nieuwe categorie waar ik mee bezig ben (kan nog even duren voordat deze online komt). Alle bestelde producten zijn vooral voor nail art, waarom? Omdat ik het gewoon lekker handig vind en ook nog eens goedkoop. Schrik niet, want het is best wel wat, wat ik gekocht heb. Achja, alles wat ik nu heb gebruik ik ook nog vrij regelmatig. Dus het ligt niet te verstoffen! 


Preview: Ebay Bestellingen


500 Pieces, 10 sizes: white
Als eerste heb ik deze tips besteld. Ik gebruik ze voor het oefenen van nail arts, maar ook voor het zetten van tips bij anderen. Op Ebay heb ik aantal getest, waarvan de kleur en de vorm veranderde Deze vond ik het fijnste van allemaal en heb ik nu voor een derde keer besteld (pas in twee/drie jaar tijd). Nog een voordeel. Ze zijn vrij goedkoop. Voor deze heb ik namelijk voor $3.99  ong €2,90) betaald inclusief verzendkosten. Inmiddels zijn deze al binnen gekomen binnen 9! dagen. Zeer snel dus. Deze heb ik hier gekocht. 

12 Colours Square Glitter
De rest van het bericht zal voornamelijk dit soort producten bevatten. Ik had een enorme glitterbui kick en heb een aantal hele leuke producten besteld. Onder andere deze super mooie vierkante(!) glitters. Ik heb al aardig veel, maar deze nog niet. In totaal krijg je een kit met twaalf kleuren. Deze variëren van zachtgeel tot knalrood, van zilver tot hemelsblauw. Deze heb ik hier besteld en kosten $2,84 (ong €2,05). Ik had al ronde glitters (en deze gebruik ik vrij vaak), maar nog geen vierkante. Ben benieuwd!

12 Colours Square Rhinestone
Ronde rhinestones heb ik al tijden in mijn stash. Deze gebruik ik regelmatig met nail arts, maar vierkante rhinestones? Nee die had ik nog niet. Ik vond deze kleuren ook zo apart dat ik ze besloten had  te kopen. Er staat dan wel acrylic op, maar dat is vooral omdat ze dan beter blijven zitten. Ze zijn ook gewoon goed op gewone nagels. Deze waren $1,99 (ong €1,44) inclusief verzendkosten. Dit geldt trouwens voor alle producten die ik had besteld. Je kan ze hier kopen.

12 Colours Round Rhinestones
Doordat ik de kleuren van de vorige rhinestones zo erg mooi vond, kon ik het niet laten om deze ook te kopen van dezelfde verkoper. Deze kocht ik hier voor $2,38 (ong €1,73)".

12 Colours Alhabetical Glitters
Soms zoek ik wel eens op Ebay een bepaalde categorie op en stuit ik heel af en toe wel eens op hele leuke dingen. Zo ook deze 'Glitters'. Ik vond ze onder de naam glitters, dus vandaar ik dat ik ze zo ook even noem. Ik denk ook dat dit een van de 'duurste' is wat ik besteld heb. Deze heeft namelijk als enige wel verzendkosten: $2,18) en het product zelf kost ook nog eens $0,96. Ik zat nog te twijfelen of ik dit wel wilde, maar vond ze er zoooo leuk uit zien. Deze heb ik hier gekocht. Omgerekend+verzendkosten is dit ongeveer €2,21. 


12 Colours Diamond Glitter
Als je denkt dat je nu wel alles gehad hebt, zit je mis. Ik heb namelijk nog wel iets meer producten besteld. Vooraf had ik je al gewaarschuwd! Ik wilde me eigenlijk inhouden met kopen, maar op Ebay lukt mij dat op de een of andere manier niet. Vooral niet omdat het zo ontzettend goedkoop is en om dat je vaak hele unieke dingen vindt. Net zoals deze leuke diamandvormige glitters. Deze kocht ik hier voor $3,99 (€2,90) en dit is een van de producten waar ik het meest nieuwsgierig naar ben.

12 Colours Diamond Glitter (2)
En toen ik dacht dat ik alle kleuren van de diamandvormige glitters al had gehad, zag ik deze. Ja ik weet, waarom zoveel kopen als je al hebt besteld? Ik heb geen idee, ik ben gewoon verslaafd aan glitters. Haha! Deze had ik besteld bij deze verkoper voor $3,29 (€2,39).

12 Colours Spangle Glitters
De vorm van deze glitters staat al een aardig tijdje op mijn verlanglijstje, maar nooit heb ik echt een leuk setje kunnen vinden tegen een leuke prijs. Tot nu toe, ik heb namelijk bovenstaande setje gekocht voor $2,99 (€2,39). Er zitten niet alleen maar spangles bij (dit zijn langwerpige rechte glitters), nee ook andere glitters. Deze vond ik er ook ontzettend mooi uitzien en ook in de kleuren die ik nog niet had.

12 Colours Spangle Glitters (2)
En net toen ik dacht dat ik wel zo'n beetje klaar was, kwam ik ook deze nog tegen. Het zijn dezelfde glitters als hierboven, maar andere kleuren. Als ik deze eerder had gezien, had ik bovenstaande waarschijnlijk niet gekocht. Deze set kost $1,91 (€1,39) en is ook nog eens goedkoper. Deze heb ik hier gekocht.

5 Sponges
Ik ben gek op Ombre/Gradiënt nail arts. Deze technieken kunnen ontzettend mooi zijn, maar heb je wel de juiste sponges voor nodig. Bovenstaande had ik al eens eerder besteld en heb ik lang gebruikt (ik gooi ze niet gelijk weg na één, maar maak ze goed schoon) alleen op een gegeven moment begonnen ze te scheuren en kapot te gaan. Tijd om nieuwe te bestellen dus. Dit vind ik serieus waar de allerfijnste sponsjes die er zijn en ook nog eens goedkoop. De structuur van deze is echt supermooi! Je kan ze hier kopen en je krijgt vijf sponsjes inclusief zo'n rose dingetje. Dat voor een prijs van $1,04 (€0,75) vind je nergens goedkoper. 


Zo, dat was het. Het was behoorlijk veel wat ik besteld had, maar een aantal dingen waren echt noodzakelijk (zoals de sponsjes en de tips), maar andere dingen vond ik gewoon erg leuk om te kopen. Ik ben alleen bang dat ik mijn glitterkastjes moet gaan uitbreiden. Oepsie! Heb wel veel besteld. Totaal ben ik in een paar keer shoppen tijd $28,50 kwijt geweest. Dit is ongeveer €20,69 en als je ziet wat ik er allemaal voor gekocht heb, vind ik het nog best meevallen!
Wat zijn jouw laatste aankopen geweest?

4 opmerkingen:

  1. ik koop zelf altijd heel veel grove glitters via ebay :D super cheap en prima kwaliteit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Al mijn nail art dingetjes zoals glitters, rhinestones, en dat soort dingen koop ik via Ebay. Goed, goedkoop en vaak gemakkelijk te vinden! Ben erge fan van Ebay en tot nu toe is het bijna niet voorgekomen dat ik iets niet heb gekregen!

      Verwijderen