dinsdag 22 oktober 2013

Mooie Combinatie: Catrice en W7 #2

Zo langzamerhand begint mijn nagellak collectie van W7 steeds groter te worden.  Dit heeft vooral er mee te maken dat wij ook een voordeelshop hebben zitten in onze stad. Jeej! Ik houd van deze winkel. W7 is echt een prachtig merk en zeer budgetproof. Vandaag laat ik jullie een combinatie zien van een, onlangs gekochte, nagellak die alles overtreft en dan ook echt alles! 


Mooie Combinatie: Catrice en W7 #2
Het lakje dat ik gecombineerd heb van W7 is van Catrice. Eentje die jullie wel vaker voorbij hebben zien komen. Een prachtig mooi paarse lak, perfect voor stamping nail art. Door deze kleur komen alle glitters in de lak mooi tot zijn recht. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Als eerste heb ik twee lagen aangebracht van de prachtige lak van Catrice. Deze is afkomstig uit de specteculART collectie die een tijdje geleden uitgekomen is. Dit is het lakje C04, Soulful en is van zichzelf al zo prachtig, dat je hem zo ook perfect kan dragen. De lak heeft een mooie paarse metallic shimmer door de lak. Dekt al goed in één laag, maar voor de zekerheid bracht ik er totaal twee aan.
Jullie zullen wellicht nieuwsgierig zijn naar de topcoat die ik gebruikt heb. Dit is werkelijk waar een van mijn favoriete glitter lakken. Het heeft alles wat je wil, grote en kleine glitters, rond en staafjes. Ook is het nog eens ontzettend girly en om dit extra te benadrukken heb ik gekozen voor een lak die op de kleuren lijkt, maar toch anders is. Vandaar dat ik gekozen had voor de lak van Catrice.
Ik ben super blij met dit resultaat en om met jullie te delen hoe mooi het is, heb ik uiteraard nog even wat foto's gemaakt. Wat is jullie mening over deze combinatie?


Door combinaties uit te proberen kom ik vaak op inspiratie voor nail art ideeën, maar ook kom ik weer lakjes tegen die ik voorheen was vergeten. Erg leuk, want op deze manier blijf je nieuwe en oude lakjes gebruiken! Ben jij ooit wel eens op een combinatie gekomen die je omver geblazen heeft?

4 opmerkingen: