woensdag 30 oktober 2013

Preview: Catrice LE, Rocking Royals

Rocking Royals? Hmm dat is nogal een aparte combinatie. Blijkbaar dacht Catrice daar heel anders over, net als toen ze deze maand uitkwamen met Thrilling Me Softly. Toch doen ze het wel goed, want deze Limited Editie is zeer populair. Al vond ik hem zelf niet echt spectaculair. Misschien dat daar nu verandering in komt?


Preview: Catrice LE, Rocking Royals
Met deze look kan jij je eigen rocklook samenstellen en toch koninklijk over komen. Deze Limited Editie zal vanaf volgende maande in de winkels liggen (november dus). 
Bij het zien van deze previewclip, werd ik zeker nieuwsgierig. Er zitten veel tegenstrijdige kleuren in, wat goed past bij de naam van de Limited Editie. Als je deze clip ziet, verwacht je veel kleuren als paars, groen, blauw, goud en rood in de collectie. 
En zoals gewoonlijk hebben ze een nail art tutorial gemaakt met de bijbehorende kleurtjes. Dit zijn simpele nail arts die ze maken, maar toch leuk dat ze het doen. Ik ben nu wel benieuwd naar de kleuren!
Zoals ik al had verwacht, zie je dus veel kleuren in de collectie. Deze kleuren zijn typerend voor rockers, maar de blauwe kleur past weer goed bij het koninklijke gevoel. Van links naar rechts heb je de volgende namen:
C01) Ex Pistols
C02) Pink Punk
C03) Royal Blue
C04) Emerald Green
C05) Royal Blood
Ik moet zeggen dat ik de namen erg leuk vind en de kleuren ook. In eerste instantie lijken dit gewone crèmelakjes te zijn, maar als je goed kijkt hebben ze wat spikkeltjes in de lak zitten. Ben benieuwd wat dit voor effect is in het echt! Ze gaan €2,79 per stuk kosten.

Als je denkt dat dit alles was, dan heb je het mis. De laatste tijd probeert Catrice steeds meer nagelproducten uit te brengen bij hun Limited Edities. Erg leuk, want deze producten vind ik vaak ook erg mooi. Zo ook deze Velvet Nail Powder in een mooie rode kleur. Het uiterlijk van het potje vind ik ook echt prachtig en kan heel mooi staan bij de andere nagellakjes. Als je nog niet weet wat Velvetpowder is, kijk dan hier. Deze gaat €2,99 kosten.


In eerste instantie was ik niet zo onder de indruk, maar nu toch eigenlijk wel! Ben vooral benieuwd naar de nagellakjes. De Velvetpowder ziet er alleen al leuk uit voor de hebxD. Wat vinden jullie van deze LE?

3 opmerkingen: