dinsdag 15 oktober 2013

Review: 2x Penseelhouders van Ebay

Ebay is te gek! Ik ben er helemaal fan van en regelmatig koop ik er studs, dotting tools en vele andere items voor nail art tegen een laag prijsje. Dat is niet het enige wat ik daar koop, nee zo nu en dan kom ik nog wel eens wat tegen waar ik wel erg nieuwsgierig naar ben en nog nooit van gehoord heb of gezien had. Een tijdje geleden bestelde ik al een brusholder om mijn penselen in te laten weken na gebruiken, maar nu heb ik een holder gekocht waar jij je penselen tijdens gebruik op kan leggen, zodat jij brushes bij de hand kan houden zonder het overal op je tafel te hebben liggen (daar heb ik altijd last van!)


Review: Penseelhouders van Ebay
Ik kan me voorstellen dat jullie nog niet echt een beeld hebben met wat ik precies bedoel. Op de foto kan je een beeld krijgen met de producten die ik ga reviewen! Klik verder voor de gehele review....

Penseelhouder 1
Tja, ik weet niet zo goed hoe ik ze moet noemen. Beiden kan je ze vinden op de Engelse term 'Brushholder' (dat penseelhouder betekent) en besloot ik ze voor de duidelijkheid gewoon maar nummer 1 en nummer 2 te noemen. 
Als eerste ga ik het hebben over deze. Dit is een hele leuke, roze houder met zilveren glittertjes. Hij is wel doorzichtig en het maakt niet uit aan welke kant je de penselen/brushes neerlegt. Wel fijn!
Ik weet niet meer de prijs waar ik deze voor gekocht had, maar ik kan je garanderen dat dit niet veel gekost heeft. Je kan ze onder andere bij deze verkoper kopen  Ze hebben ze ook in verschillende kleuren, dus mocht je een andere kleur willen. Dan moet je gewoon een andere opzoeken. Bij deze verkoper kost deze houder $1,41 (omgerekend ong: €1,04). Geen geld natuurlijk. Deze penseelhouder heeft ruimte voor vijf brushes. Tijd om uit te testen!
Tijdens het bedenken/maken/uitvoeren van nail arts, is mijn bureau altijd een rommeltje. Zo komt het me ook snel voor dat ik mijn brushes snel kwijt raak (bijvoorbeeld ergens onder gerold), net als mijn dotting tools en dergelijke. Tijd om een manier te vinden om deze op te ruimen.
Ik heb een aantal verschillende brushes gepakt om jullie te laten zien hoe het eruit ziet. 
Heerlijk om al mijn brushes bij elkaar te houden en een wat nettere werkplek te hebben. Let wel op met het eventuele verplaatsen van deze houder, de openingen zijn nogal breed, waardoor de kans groot is dat ze er sneller uitvallen.
Ik was ook nieuwsgierig of het mogelijk was of ik er ook andere producten op kon leggen en dat kon! Weliswaar ziet dit er iets minder netjes uit, maar op deze manier houd je wel alles makkelijk bij elkaar zonder het kwijt te raken. Heel fijn om nu eens je dotting tools, brushes, rosewood stick en weet ik het allemaal, bij elkaar te kunnen houden zonder het kwijt te raken en dat voor een klein prijsje is deze brushholder definitly een must-have!


Penseelhouder 2
En uiteraard ga ik jullie de tweede ook nog laten zien. Bij het bestellen van dit product dacht ik vooral: oh handig, mijn brushes kunnen nu schoon worden terwijl ik bezig ben. Tsja, dat werd het hem niet echt helemaal. Afijn, laat ik er toch maar een review over schrijven. Dus bij deze! Deze kan je trouwens onder andere hier kopen voor $1,94 (omgerekend ongeveer €1,43)
Als eerste wil ik gelijk iets zeggen over het uiterlijk. Ik vind dit ontzettend irritant. Het is groot en neemt veel ruimte in beslag als je dit wil opruimen. Als je deze houder in je handen hebt, zal je merken dat er een dekseltje op zit. Deze kan je makkelijk open draaien.
Als je dit gedaan hebt, dan zie je een aantal dingen zitten. Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet noemen, maar hier 'klik' jij je brushes aan vast zodat ze makkelijk daarin zouden zitten en je ze even aan de kant kan zetten met uiteraard wat nagellakremover in het potje.
Ik merkte echter één ding op, er zijn namelijk verschillende formaten. Je hebt een grotere en een kleinere openingen voor verschillende formaten. Helaas heb ik zelf alleen maar kleinere brushes waardoor er eigenlijk te weinig kleine openingen in zitten. Die grotere kan je wel gebruiken voor dotting tools. Ook merkte ik op dat je zelfs nog hele kleine openingen hebt zitten. Deze zijn zodanig klein dat er geen brush of dotting tool in kan. Erg jammer, want die zit er dan eigenlijk voor niks.
Aan de onderkant van het bekertje heb je ribbeltjes zitten war je jouw brush kan in zetten en laten rustig. Op zich wel handig, maar niet nodig. Sommige brede brushes passen er niet in. Ook vind ik het best wel een nadeel dat je een hoop nagellakremover moet gebruiken eerder dat de brushes/dotting tools er in weken. Ook kan je geen deksel erop doen, dus deze remover verdwijnt redelijk snel. Ontzettend jammer, want het leek mij een goeie uitvinding!
Nee ik ben niet zo enthousiast over dit product. Sterker nog, ik vind het ontzettend irritant. Kost teveel nagellakremover, neemt te veel ruimte in beslag en sommige houders die zijn te klein. Ik zou hem zeker niet gekocht hebben als ik wist dat het alleen maar nadelen opleverde. Helaas!


Mijn Mening: Penseelhouder 1 vind ik ideaal. Heel fijn om je brushes kwijt te kunnen of je dotting tools zodat je alles bij de hand houdt. Daarnaast neemt het weinig ruimte in beslag. Een nadeel vind ik wel dat hele brede brushes er niet op kunnen en hele smalle er nog wel eens af vallen als je niet op let. Achja, voor een kleine prijs vind ik het geen probleem. 
De tweede daarentegen vind ik alleen maar vervelend, veel te groot en neemt veel te veel ruimte in beslag. Ook moet je teveel remover erin doen wil het echt werken. Nee, hier ben ik geen fan van!
Voordelen: goedkoop, penseelhouder 1 is heel erg handig, makkelijk te gebruiken bij penseelhouder 1.
Nadelen: teveel nagellakremover voor penseelhouder 2, werkt niet helemaal zoals het zou moeten (penseelhouder twee), neemt te veel ruimte in beslag.


Dit was mijn review voor twee producten die ik besteld heb van Ebay. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en als jij hier ervaringen mee hebt. Laat het mij vooral weten!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind allebei de penseelhouders wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die roze vind ik er wel leuk uit zien! Die andere lijkt me niks..

    BeantwoordenVerwijderen