zondag 6 oktober 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 40

Whooop, het is alweer week 40 van het jaar 2013! Wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Ook realiseerde ik me dat dit alweer het negende artikel is van de 'get to know me'-reeks. Haast niet te beseffen dat dit alweer twee maanden geleden was. Kijk hoe mijn week is verlopen afgelopen week!Get To Know Me: Instagram, Week 40
Afgelopen zondag was een vrij drukke dag voor mij. Eerst had ik nog twee behandelingen om uit te voeren (op verzoek van twee vrienden). Vervolgens zouden we lekker een middagje gaan geocachen. Het was echt prachtig weer en we wilden eerst een dagje Zeeland ervan maken, maar doordat ik wat later klaar was, besloten we het wat dichterbij te doen en gingen we naar Spijkenisse. We hebben vier van de vijf gevonden. Bovenstaande foto is genomen bij eentje die we niet hebben kunnen vinden en waarschijnlijk weg is:(. To bad.... (we kregen hele rare blikken terwijl wij aan het zoeken waren, haha!)
In de avond liet ik jullie een foto zien van twee prachtige lakjes van de Essence 'Be Loud' TE van dit moment. Ik zal zo snel mogelijk een review online plaatsen, wat zijn deze lakjes prachtig zeg!
Op maandag kwam ik erachter dat ik er op mijn bloglovin' account (zie icoontje rechts in het scherm om mij te volgen) meer dan 50 volgers had. Dit moet uiteraard gevierd worden en aangezien ik al een winactie een tijdje gepland had staan, is dit een goed excuus. Ook had ik in de middag nog wat uurtjes gewerkt.
Maandag op dinsdag was ik bij mijn vriend blijven slapen en in de middag gingen we heerlijk een stukje wandelen en fietsen. Ook nu was het echt prachtig weer. Bovenstaande foto maakte ik van de natuur bij ons in de buurt, echt zoooo prachtig!
Woensdag had ik echt een dilemma. Ik wist niet wat voor artikel ik moest maken en waar ik als eerste over zou schrijven. Gelukkig hebben jullie mij eruit geholpen en binnenkort komen de eerste reviews online!
Ook ben ik druk bezig geweest met het ontwerpen van een nieuwe nail art tutorial speciaal voor dierendag. Deze is vrijdag online gekomen. Klik hier als je de tutorial gemist hebt! Het heeft even wat tijd gekost, internetproblemen opgeleverd en van alles en nog wat, maar het eindresultaat vind ik zelf erg leuk!
Net als vele anderen ben ik ook de facebookpagina van pupa gaan liken om een gratis nagellakje op te halen (Hallooo, gratis!! Ja graag!). Binnenkort hoor je meer over hoe jij dit ook kan doen! Ook was ik nog even langs de kruidvat geweest om wat leuke nail art dingen op te halen onder andere een nail art tattoo pen.
Deze ben ik in de avond gaan testen en vrijdag gaan reviewen! Jullie waren allemaal erg benieuwd naar de review en heb ik snel gewerkt om de review snel af te krijgen. Op zaterdag heb ik niet veel gedaan, maar vooral gewerkt en uiteraard nog wat bloggen!


Het was een best wel intensieve week met veel dingen te doen en te regelen, maar ook een hoop leuke dingen. Ik heb erg genoten van het mooie weer (behalve dan op vrijdagochtend met die bizarre harde onweer, brrr) en lekker gewerkt. Ik ben benieuwd hoe jullie week is verlopen!

1 opmerking: