maandag 17 september 2012

Swatch&Review: Catrice, Put Lavender On Agenda (+Dupes)

Een van de nieuwe lakjes in mijn stash van Catrice is het onderstaande lakje: Put Lavender On Agenda. Dit is een lakje met een paarse ondertoon en is zeer apart. Zelf ben ik er erg tevreden mee, maar vraag ik me af wat jullie ervan vinden! Kijken jullie mee?

Catrice NR770, Put Lavender On Agenda
De naam is erg logisch als je deze vergelijkt met het uiterlijk van het lakje. Lavendel is een paarsachtige kleur en zo te zien klopt dit ook wel. Ik heb een aantal foto's voor jullie genomen om het lakje te kunnen laten zien.
Heerlijk vind ik dat als een nagellak overeenkomt hetgeen wat er in het potje zit. Deze cremefinish paarse nagellak doet dat ook. Op de linkerfoto zie je het resultaat zonder flits en rechts met flits. Ik moet wel zeggen dat het met flits er realistischer uit ziet dan zonder. Dit had te maken met lichtinval dat ik op het moment van het maken van de foto's had. Zoals je kunt zien dekt dit lakje na de eerste laag niet goed genoeg en heb ik besloten er een tweede laagje overheen aan te brengen.

Dit is dus het uiteindelijk resultaat. Ik ben er super blij mee! Het was de €2,50 die ik er per ongelijk aan had uitgegeven absoluut waard. Het was per toeval dat ik dit lakje kocht. Toen bij Catrice alles 50% was had ik dit lakje zien staan bij de kortingen, maar ik had niet goed gekeken naar het nummer op het lakje en het nummer op de display. Handig! achja, het is maar €2,50 en voor de prijs/kwaliteit is dit een prima lakje. Zeker geschikt als basis voor bijvoorbeeld een Nail Art.

Facts:
Merk: Catrice
Naam: NR770, Put Lavender On Agenda
Inhoud: 10ml
Prijs: €2,50
Verkrijgbaar bij: Kruidvat
Dekking: 2 lagen
Droogtijd: In totaal 5-10 minuten goed en stootbaar droog.
Makkelijk te verwijderen: ja
Makkelijk aan te brengen: ja, de eerste laag heeft nog wat zichtbare strepen, maar deze zijn niet meer zichtbaar na het aanbrengen van de tweede laag. 
Glitter/Gloss/Matt: Gloss effect.

Lakjes die erop lijken
Tegenwoordig beginnen veel lakjes op elkaar te lijken en willen mensen graag de goedkoopste versie hiervan kopen. Vandaar ook dat ik naar vergelijkbare lakjes voor jullie heb gezocht!
Van links naar rechts en van boven naar beneden:
Color Club: Give Me A Hint (Prijs: €4.95, inhoud: 15ml, bron: bron)
Essie: Merino Cool (Prijs: $12.50, inhoud: 13.5ml, bron: bron)
Confettie: Moonstruck (Prijs: $1.49, inhoud: 11ml, bron:bron)


Zoals je ziet zijn er ontzettend veel lakjes die hier op lijken. De ene kleur neigt naar de bruine ondertoon en de ander weer richting de paarse toon, al met al lijken ze allemaal ontzettend veel op elkaar en scheelt de prijs van $1,49 (zeg maar ongeveer €1,20) tot $12,50 (zeg maar ongeveer €11,75). Welke vinden jullie de mooiste? Heb je zelf dit lakje in huis of heb je de neiging dit lakje te kopen? Laat het me weten1

4 opmerkingen:

  1. Leuk kleurtje! Hou wel van dit soort kleurtjes maar vaak gooi ik er toch een glitter topcoat op haha waarom weet ik niet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahah ik weet wat je bedoelt! Ik heb precies hetzelfde hoor. Er moet altijd wel een glitterlakje of iets dergelijkst overheen!
      Jij hebt trouwens ook een leuke blog!:) Ik ga je volgen xxx

      Verwijderen
  2. Bedankt om me te volgen! Ik heb jou ook gelijk gevolgd! Wat een leuke blog, en zo uitgebreid :-) Hier ga ik nog veel leesplezier beleven!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje, wat lief!!:) Ik vind jouw blog ook echt super gaaf. Hahah dat zal je wel gemerkt hebben aan mijn reacties (oepsie, beetje veel;)).

      Verwijderen