donderdag 6 september 2012

Review: Winactie NailArt Creations 2

Hallo dames! Een tijdje geleden liet ik jullie review zien van setje decoratiestenen op je nagels, dit artikel kan je hier terug lezen. Vandaag heb ik voor julllie een tweede deel, de lakjes die ik gewonnen heb. Ik heb ze stuk voor stuk voor jullie geswatched, dus kijk vooral even mee!


De gewonnen nagellak

Catrice: nr810, ACid/DC
Een lakje waar ik al veel goede verhalen over had gehoord, maar nooit echt de neiging had gehad om te kopen. Dit voornamelijk doordat groen niet echt mijn kleur nagellak is om te dragen. Ik heb wel veel groene lakjes in huis, maar deze verwerk ik meestal in Nail Art. Ik ben blij dat ik dit lakje gekregen heb, man wat is dit een prachtig lakje zeg! Op de bovenstaande foto's zie je hoe deze eruit ziet met flits. Op de tweede foto zie je hoe het lakje eruit ziet met één laag. Op de tweede foto met twee lagen. De reden dat er zo'n verschil in donker en ligt, lijkt maar zo. Dit kwam doordat mijn camera het anders pakte. Heel apart!

Essence: nr94, Gold Fever
Dit is het enige lakje dat ik toevallig al had. Ik heb deze nu dus dubbel, maar het is en blijft een erg leuk lakje. In dit lakje zitten subtiele glittertjes in, zowel rood als goud. Dit lakje is makkelijk aan te brengen en makkelijk te verwijderen. De dekking is echter niet zo goed en ik raad dan ook aan dit als een topcoat te gebruiken. Ik heb zelf op de tweede foto een laagje gedaan en op de derde foto drie laagjes gedaan.

Essence: nr72, Time For Romance
Dit donkerpaarse lakje is erg apart. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Het brengt niet echt makkelijk aan, maar is wel origineel en weer eens wat anders. Als topcoat raad ik hem niet aan, de lak is daar te donker voor en als gewone lak vind ik hem ook apart. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden.

Essence: LE SOE; nr03, We Are All Bright
Wat vind ik het jammer dat ik dit lakje niet eerder gekocht heb. Dit lakje is echt fantastisch! Sowieso vind ik alle duo-lakjes erg goed en makkelijk aanbrengen. De meeste dekken binnen twee lagen, zo ook dit lakje. Op de laatste foto heb ik ook nog een laagje glitters aangebracht. Super mooi toch???


Dit waren de lakjes die ik heb gekregen van Sylvia van Nailart Creations. Nogmaals bedankt!! Ik vond het super leuk om een pakketje op mijn deurmat te krijgen. Toppie!! Wat is jullie favoriete lakje  van deze?

2 opmerkingen: