vrijdag 7 september 2012

Nail Art Tutorial: Lolita Inspired

Hallo dames! Het is alweer eventjes geleden sinds ik een tutorial heb geplaatst, maar vandaag is het weer zo ver. Dit keer is het een tutorial gebaseerd op de Lolita-jurkjes. Een vriendin van mij was namelijk op zoek naar een eenvoudige nail art voor bij deze jurkjes... vandaar! Kijken jullie mee?


Het resultaat
Dit is het uiteindelijke resultaat. Zoals je ziet zijn er slechts een paar stappen nodig. Deze zal ik jullie uitleggen.

Overview Producten:
Naast een base- en topcoat heb ik deze lakjes gebruikt. Ik heb ze dit keer op deze manier neer gezet om zo ruimte te besparen voor een enorme blogpost. van links naar rechts zijn dit de volgende lakjes: 1) Essence: nr26. Break Through; 2) Essence: LE Vampire's Love nr 03, True Love; 3) Essence: Special Effect Topper nr 01, It's Purplicious; 4) NYC: nr119, City Blackout.

Verder heb ik nog gebruikt
Elk ander dun kwastje wat goeie strepen maakt wil ook werken! Ik had deze gebruikt omdat ik deze toevallig had.


The Tutorial
Om te weten hoe je dit ontwerp maakt moet je natuurlijk wel weten hoe je dit maakt. Dit zal ik stap voor stap uitleggen met behulp van foto's.
De eerste stap is vrij eenvoudig. Maak hele dunne strepen met de paarse kleur 'Break Through'. Deze strepen laat je helemaal tot het einde doorlopen. Het kan zelfs zo zijn dat het een tweede laag nodig heeft, zo ja doe dit dan en maak je geen zorgen als het niet super netjes is!
Na het aanbrengen an de tweede laag breng je een simpele zwarte streep aan op de nagel. Deze breng je twee keer aan en ik heb de 'City Blackout' gebruikt voor deze tutorial van NYC. Ook nu heb ik twee lagen aangebracht. 
Met dezelfde penseel heb ik een dunne paarse streep gezet onder het zwarte lakje. Dit zie je niet super goed op de foto, maar op je nagels zie je deze wel goed. Dit lakje heet True Love van de Limited Edition  'Vampires Love'. 
Om de tutorial af te maken heb ik een laagje 'It's Purplicious' toegepast van Essence. Dit maakt het allemaal net iets feestelijker!! Als laatste nog een laagje topcoat voor wat extra glimmend-effect en langere 'houdbaarheid'.

Eindresultaat

Wat vinden jullie van deze tutoriaal? Ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben en ik hoop binnenkort nog een tutorial te kunnen plaatsen! 

1 opmerking: