dinsdag 25 september 2012

Swatch&Review: Max, Broadway Blue (+Dupes)

Voor vandaag heb ik een lakje van het merk Max geswatched. Dit kleurtje kan je bij de Action kopen, alleen ligt niet altijd in de schappen. De nagellakschappen wisselen namelijk nogal eens. Als dit lakje er ligt, moet je deze zeker in huis halen! Zie hieronder de swatches die ik voor jullie gemaakt heb.

Max DNC85, Broadway Blue
Dit lakje heb ik eigenlijk al een tijdje in huis, maar nooit de neiging gehad om echt te swatchen of zelfs maar op mijn nagels te doen. Best wel zonde, want het is echt een prachtige blauwe nagellak. Ik heb dan ook makkelijk foto's van dit lakje kunnen maken en man.... zonde dat ik dit lakje niet eerder heb geswatched!
Zoals je ziet dekt het lakje niet fantastisch goed. Het lakt erg prettig, is erg vloeibaar maar dekt voor geen meter! Een tweede laag is duidelijk nodig, al ziej e wel de blauwe kleur erg goed.
Zien jullie hoeveel verschil een tweede laag uitmaakt? Best wel apart al zeg ik het zelf. Aangezien ik eigenlijk met elk nagellak twee laagjes aanbreng is dit voor mij geen probleem. Zeker omdat het lakje maar €0,49 kost. Na het aanbrengen van twee lagen nagellak kom je erachter dat het een metallic shimmertje erin heeft zitten. In eerste instantie verwacht je dit ook wel als je naar het lakje kijkt, maar bij de eerste laag viel dit tegen en bij de tweede laag had ik een mooi resultaat! Wat vinden jullie van dit blauwe lakje?

Facts:
Merk: Max
Naam: DNC 85, Broadway Blue
Inhoud: 9ml
Prijs: €0,49 
Verkrijgbaar bij: Action
Dekking: 2 lagen
Droogtijd: 5 minuten
Makkelijk aan te brengen: ja
Makkelijk te verwijderen: ja
Glitter/Gloss/Matt: Metallic shimmer

Lakjes die erop lijken
Tegenwoordig beginnen veel lakjes op elkaar te lijken en willen mensen graag de goedkoopste versie hiervan kopen. Vandaar ook dat ik naar vergelijkbare lakjes voor jullie heb gezocht!
Van links naar rechts en boven naar beneden:
Urban Outfitters: Blue 10 (prijs: $5.0, inhoud: 8ml, bron: klik)
OPI: Blue My Mind (prijs: $5.65, inhoud: 15ml, bron: klik)
OPI: Un-For-Greta-Bly Blue (prijs: $5,65, inhoud 15ml, bron: klik)

Zoals het jullie is opgevallen zijn het niet echte 'dupes' maar een aantal kleurtjes die hier op lijken. Dit komt doordat deze nagellak in ieder soort licht net een beetje ander is! 
Wat vinden jullie van dit lakje en wat is jullie ervaring met de Max-lakken?

7 opmerkingen:

 1. Die kleur wil ik hebben! Helaas heeft de action bij mij momenteel de laatste laakjes in het schap staan en komt er de komende twee weken geen nieuwe lading binnen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geduld is een schone zaak! Ik wil niet weten hoelang ik al op zoek ben geweest naar het lakje Diamond Sky van de Action. Dit heeft even geduurd voordat ik deze had, maar nu heb ik hem!
   Je moet gewoon eens in de zoveel tijd kijken of ze het lakje hebben. Er gaan geen lakjes uit het assortiment, maar eens in de zoveel tijd worden er nieuwe toegevoegd en worden ze gewisseld! Veel beter concept dan allerlei lakjes uit het assortiment gooien:).

   Verwijderen
 2. Wouw, met twee laagjes is hij inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag gisteren helemaal geen losse lakjes bij de action, alleen maar die setjes met 3 stuks.
  Nou ja, komen vast wel weer een keer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Balen! Je moet het inderdaad goed in de gaten houden hoor, misschien waren ze gewoon uitverkocht bij jou:)

   Verwijderen