zaterdag 8 september 2012

Nieuw: Croco/Phyton Cracking

Inmiddels is iedereen wel bekend met de Crackele nagellak. Een tijdlang is deze enorm hip geweest, maar zijn de meeste mensen er al op uitgekeken. Enkel voor een blogger hier en daar is het nog leuk voor een Nail Art. Nu is er weer iets nieuws op de markt.... Croco Cracking! Het klinkt misschien heel erg raar zoals je dit leest, maar het is echt heel gaaf! Het is een soort Cracking versie 2.0. Nieuwsgierig geworden? Lees dan even verder.


Dior: Golden Jungle; €33,-
Deze foto hebben jullie misschien al in een eerder artikel gezien, maar hadden jullie geen flauw idee wat dit is. Deze foto's komen overigens beiden van beautygloss. De Promo vind ik persoonlijk niet erg mooi, maar het resultaat is daarentegen verbluffend.... Wat vinden jullie van deze? Hot or Not? Beetje jammer van de prijs.

Alessandro: Go Magic Croco Coat; €10,95
Heel grappig, deze kwam ik per toeval tegen via mijn stage. Ik loop stage bij Thermen Holiday (Schiedam) als schoonheidsspecialiste niveau vier. Toen ik deze zag moest ik hem uitproberen en laat deze nou net erg lijken op die van Dior maar veel goedkoper zijn? Deze Cracking Coat is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar op deze website. Dit zijn de kleuren bruin, zwart, wit en bordeaux-rood. Een zeer goed alternatief voor die van Dior.

Bourjois: Phyton Topcoat; €8,64
Dit is wel een van de wat bekendere topcoats in deze reeks. Deze topcoat is verkrijgbaar in verschillende winkels en bij verschillende webshops dit najaar. Deze zal zo rond de 8,5 euro kosten. Van alle lakjes vind ik dit degene met het mooiste uiterlijk.

Barry M: Croc Nail Effects; €5,10
Als laatste heb ik voor jullie Barry M. Dit is de goedkoopste van allemaal en voor zover ik weet ook alleen te koop in webshops. Barry M is een redelijk budgetproof merk. Wel erg fijn en deze is ook super mooi!


Wat vinden jullie  van deze versie van Cracking Top Coat? Ik ben er helemaal weg van! Super gaaf en ik hoop zeker dat Essence dit ook in haar schappen gaat zetten over een halfjaartje. Dit gaat een nieuwe trend worden, ik voel het gewoon!

1 opmerking:

  1. ik vind ze heel leuk en wil graag zon lakje in mn stash hebben! Vind t toch net iets netter dan de gewone crack nagellak

    BeantwoordenVerwijderen