woensdag 26 september 2012

Leuk nieuws! + Wat kan je verwachten

Vandaag heb ik erg leuk nieuws voor jullie en mijzelf. Daarnaast leek het mij erg leuk om zo nu en dan eens update te plaatsen wat jullie van mij en mijn blog kunnen verwachten. Als je nieuwsgierig bent lees dan even verder.
Allereerst wilde ik iedereen enorm bedanken voor alle lieve reacties die ik onlangs kreeg bij de veranderingen van mijn blog! Daarnaast wil ik jullie ook bedanken voor het nieuws dat er nu gaat komen, zonder jullie was dit niet gelukt!

Persnieuws
Het begon ooit als een hobby, om mijn creativiteit te kunnen uiten op een leuke en originele manier. Nouja zo origineel was een nagelblog ook weer niet, maar wel eentje die speciaal gericht was op budgetprijzen! 
De laatste tijd is mijn blog ontzettend aan het groeien. Ik heb nu zo'n 80 unieke bezoekers per dag, soms wat minder en soms wat meer. Aan het einde van de maand heb ik ongeveer 5000 pageviews en heb ik 32 volgers via GFC. Deze statistieke zijn niet onwijs hoog, maar wel hoog voor iemand die net negen maanden bezig is. Het leek mij leuk daar iets mee te doen!
Zo zat ik laatst wat rond te kijken op een geweldig-forum: BBB (dat jullie ongetwijfeld wel zullen kennen) en kwam het topic PR-bureaus aanbod. Ik wilde weten wat dit was en hoe je hiermee in contact kwam.
Na heel wat adviezen in mij te hebben opgenomen, blog te hebben veranderd en achter mijn idee te hebben gestaan heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik bedrijven gemaild met de vraag of ik op hun perslijst mocht komen en met succes! 
Ik heb tot nu toe van drie te gekke merken reactie terug gehad waar ik nu op de perslijst sta. Dit zijn de merken:
- H&M beauty-afdeling
- E.L.F.
- Essence/Catrice

Ik was zo ontzettend blij dat ze mij op hun perslijst wilden hebben! Dat betekent meer blog bekendheid, op de hoogte worden gehouden van alle leuke nieuwtjes en misschien wel in de toekomst gratis producten. Inmiddels heb ik meerdere bedrijven mailtjes gestuurd. Dit zijn bedrijven als N.Y.C., Teeez cosmetics, [b] Basic, P2 en noem het allemaal maar niet op. Wat mij betreft maakt het niet uit als deze mij afwijzen, maar leuk is het wel als ze mij op de perslijst zouden zetten! 

Wat kun je van mij verwachten?
Dit is waarschijnlijk dé vraag die nu in jullie hoofd om gaat. Maak je maar geen zorgen dames, ik ga jullie niet dood gooien met allerlei reclames en allerlei verandering. Mijn blog blijft in principe hetzelfde, ik zal proberen iedere dag een artikel te plaatsen of eens in de twee dagen. Echter zal je in de komende tijd vaker het woord 'presbericht' zien staan en misschien wel zo nu en dan een review. 

Daarnaast heb ik nog een aantal artikeltjes op een rijtje staan die ik voor jullie van plan ben te plaatsen. Dit zullen zijn:
- Review Essence Colour Pigments
- Swatch Essence Special Effect Topper
- Swatch Basic Nagellak
- Review Max Stripers

Dit was hetgeen wat ik wel belangrijk vond om in een artikel te verwerken. Hebben jullie zelf nog vragen of opmerkingen? Deze kan je natuurlijk altijd plaatsen in de comments of mailen naar: myfantasticnails@gmail.com. Wat zouden jullie graag willen zien de komende tijd?

1 opmerking: