woensdag 19 september 2012

NOTD: Dollar Bling Bling

De titel klinkt misschien overdreven, maar sluit wel goed aan op NOTD van vandaag. Op de onderstaande NOTD ben ik per toeval gekomen. Ik ben al een tijdje weg van het lakje Gold Rush van Essence. Ik vind het super jammer dat dit lakje niet in het assortiment meer zit. Samen met het lakje Million Dollar Baby van Catrice Million Styles heb ik een leuke NOTD weten te creeëren. Ik wilde weer eens iets anders! Kijken jullie mee?

De NOTD: Dollar Bling Bling
Wat vinden jullie van deze NOTD? Ik vind hem echt super geworden. Eenvoudig maar toch anders dan een simpele glitterlak over je nagels heen. Vandaag laat ik jullie zien hoe je deze NOTD kan creeëren in slechts een paar stappen!

Overview Producten
Links zien jullie het lakje Million Dollar Baby van de collectie Million Styles (LE). Rechts zien jullie het bekende lakje Gold Rush (NR32) van de oude Colour&Go serie.

The Tutorial
Deze NOTD is, zoals ik al zei, niet moeilijk te verkrijgen. Het heeft slechts enkele stappen nodig, maar deze moet je natuurlijk wel weten.
Dit zijn eigenlijk de enige stappen die je moet doen. Twee lagen aanbrengen van Gold Rush en dan vervolgens één glitterlaag van Million Dollar Baby. Deze breng je het beste aan als je dit langzaam aanbrengt. Ik ga er natuurlijk wel vanuit dat jullie een base-+ topcoat gebruikt!


Wat vinden jullie van mijn NOTD? Persoonlijk ben ik er echt helemaal weg van! Alsof deze combinatie gemaakt is voor elkaar.

1 opmerking:

  1. deze heb ik helemaal niet gezien van catrice heel mooi! Zou hem zelf wel over een donkerder lakje dragen

    BeantwoordenVerwijderen