zondag 9 september 2012

The Nails Of..... Lucy Hale

Pretty Little Liars, Sorority Wars, Scream 4, A Cinderalla Story Once Upon A Song en The Sisterhood of Traveling Pants. Wat hebben al deze films en series gemeenschappelijk met elkaar? Juist ja! Lucy Hale. Eens in de zoveel tijd ga ik wat dieper in op de nagels van bekende sterren die mij erg opvallen. De vorige keer konden jullie lezen over Katy Perry haar geweldige nagels en dit keer is het de beurt aan Lucy Hale, beter bekend als Aria Montgomery in Pretty Little Liars of Katie Gibbs in A Cinderella Story: Once Upon A Song.
Niet bekend met deze ge-wel-dige actrice/zangeres? Ik zou zeggen, neem dan even een kijkje op haar officiële fanpage en ontmoet haar!


The Nails Of... Lucy Hale
Deze vrolijke nagels passen bij het totaal plaatje van Lucy Hale. Een zeer vrolijke meid die er altijd met een glimlach bijstaat. Zie je hoe leuk zij die verschillende kleuren combineert? Top!
Als je Pretty Little Liars intensief kijkt (zoals ik dus doe) vallen deze nagels je ook op. In een aflevering (ik weet even niet meer welke) van deze genoemde serie draagt ze crackéle nagellak met een blauwig lakje als basis.  Deze afleveringen zijn zo'n 1-2 jaar geleden uitgezonden toen deze nagellak helemaal hot was en toch zijn ze nog wel een beetje hot?
Hoe leuk zijn deze Valentijnsdag nagels? Super schattig toch? Ik denk dat Lucy Hale van alle markten thuis is. Het is overduidelijk gedaan door middel van stamping en toch heeft het wel iets schattigs. Vinden jullie ook niet?
Een eenvoudige combinatie van twee verschillende kleuren nagellak. Staat toch weer een stuk leuker dan enkel een kleurjte oranje!


Van leuke felle kleurtjes naar zachte gemixte kleurtjes. Bij Lucy Hale is alles mogelijk, ze houdt het liefste van eenvoudige combinaties en niet van al die franjes Nail Art erop en eraan. Wat vinden jullie ervan?

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien!
    I hope you will check out my nail art blog that I've just made.
    easynailart1.blogspot.com :)

    BeantwoordenVerwijderen