maandag 17 september 2012

Supergave winactie: NailsandStuff

Hallo lieve meiden. Vandaag weer eens iets anders. Ik heb voor jullie een super gave winactie van NailsandStuff! Zijn jullie al bekend met Shannara haar blog? Zo niet dan raad ik jullie aan direct een kijkje te nemen, want je loopt een onwijs goeie blog mis! Naast de leuke stukjes die schrijft, heeft ze ook een super goede camera waar ze de mooiste foto's mee maakt. Ik volg haar al een tijdje en vandaag dus een blogpost over deze winactie!

Winactie: NailsandStuff
 Zoals je ziet heeft ze dus echt haar best gedaan om een leuk pakketje samen te stellen. Het zij misschien niet de duurste producten, maar het is wel leuk! van Stripers tot crackele nagellak je kan het allemaal winnen! Ik ben zelf erg benieuwd naar de Safari nagellak. Waar zijn jullie benieuwd naar?

Om kans te maken op dit onwijs gave pakket ga je naar de website van nailsandstuff of klik je op deze link! Tot wanneer deze open is, is niet bekend en het is ook nog internationaal! Doe mee:)

2 opmerkingen:

  1. Is toch een dikke 22 euro hoor en als ik naar het buitenland moet versturen komt daar nog eens een dikke 20 euro bij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, maar dat weet niet iedereen:) Het is ook erg veel!! Het is ook een leuke winactie en met duur bedoel ik zeg maar dat je geen winactie hebt van producten twv 100 euro met bijvoorbeeld alleen maar china glaze, essie etc.:) Op die manier bedoelde ik het!

      Verwijderen