maandag 24 september 2012

Update Blog: Grote verandering

Zoals jullie inmiddels al gezien hebben heeft mijn blog wat veranderingen door staan. De nieuwe header is toegevoegd en hier en daar zijn wat kleuren verandert. Waarom? Dat laat ik jullie nu weten.
De laatste tijd zit ik regelmatig te bloggen op een van de leukste weblogs allertijden: bybeautybloggers. Dit is een blog voor en door beautybloggers. Hier kan je reclame maken voor je blog en heel wat tips vinden over het promoten van je bloggen, het zoeken naar een PR-bureau en het krijgen van nieuwe bezoekers. Geloof me dit werkt echt, ik zit hier nu nog geen twee maanden op en krijg nu al meer pageviews, volgers en heb er heel veel van geleerd.

Nu komt natuurlijk het volgende. Wat is er allemaal veranderd?? Ik zal het jullie vertellen.
- 'Meer Lezen' knop: Dit is een van de eerste veranderingen die je zal zien. Al een tijdje was ik op zoek naar deze functie, maar lukte mij dit niet. Uiteindelijk heb ik het toch gevonden en is dit ook gelijk ingeschakeld. Dit heb ik gedaan zodat de 'Homepage' wat overzichtelijker werd.
- Reacties-gadget: Deze gadget staat helemaal onderaan de berichten. Hieruit kun je kiezen tussen 'Grappig, interessant en te gek' zodat ik weet wat jij van mijn artikelen vindt. Slechts een vinkje aanklikken en dat is voldoende!
- Polls: Eens in de zoveel tijd zie je rechts bovenin een poll staan met een vraag. Deze kan je anoniem invullen en zo kan ik bepaalde dingen te weten te komen zonder een uitgebreid artikel te schrijven.
- Awards: Zo nu en dan ontvang ik wel eens award voor mijn blog, super leuk natuurlijk! Omdat ik het altijd een eer vind een award te ontvangen, zal ik deze een ereplekje geven aan de rechterbalk onder de polls.
- Pageviews-knop: Deze gadget staat linksonderaan. Hierop kan je zien hoe vaak mijn blog al bekeken is. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg handig voor bijvoorbeeld PR-bureaus of bedrijven die mij willen contacteren. Zo weten ze precies hoe vaak er gekeken wordt op mijn blog! Handig toch??
- 'Volgers, Overzicht artikelen en Over mij': Deze informatie heb ik naar links verplaats zodat niet alles op één plek terecht zou komen. Dat maakt het een stuk overzichterlijker.
- Header: Ja! Ik heb nu eindelijk een super gave header op mijn blog, wat vinden jullie ervan?
- Achtergrond+kleuren: Op aanraden van vele meiden heb ik besloten mijn roze achtergrond in te ruilen voor iets minder rozigs. Dit komt professioneler over en maakt het lezen ervan prettiger.
- Pagina's; Bij de pagina's bovenaan kun je nu twee nieuwe pagina's vinden, namelijk: Contact/About (dit is zodat bedrijven/PR-bureaus e.d. mij beter kunnen contacteren) en Stash op Kleur (mijn nagellak op kleur). Daarnaast heb ik een aantal namen verander zoals Stash. Dit was eerst: 'Overzicht nagellak'. Zo kon ik meerdere pagina's toevoegen.

Zo dat waren mijn updates die toch wel belangrijk leken om jullie te melden. Ik hoor graag jullie mening over deze veranderingen!

4 opmerkingen: