zondag 2 september 2012

Preview: Essence LE, Class of 2013

Iedereen moet er toch aan geloven, we moeten weer naar school! Na twee of drie (voor sommigen misschien zelfs vier) maanden vakantie gehad te hebben is het weer tijd om naar school te gaan. Niet altijd erg leuk, zeker niet als je naar een nieuwe school gaat en een nieuwe opleiding gaat beginnen. Erg spannend allemaal! Essence heeft zich hierdoor laten inspireren en heeft de nieuwe Limited Edition 'Class of 2013' genoemd. Kijken jullie mee??Essence LE, Class of 2013
Deze limited edition bestaat uit slechts vier lakjes. Deze zijn geïnspireerd door verschillende aspecten die je tegenkomt op school. 
Nr01) Blues of Being Cool
Nr02) School's Out Forever
Nr03) Ready For Rush Week?
Nr04) Alpha Better Gemma

Ik ben echt verliefd op de namen! Ik vind ze heel erg leuk en ik ben ook echt benieuwd naar de lakjes. De lakjes gaan €1,89 per stuk kosten. 
Als laatste heb ik nog een super leuke topcoat voor jullie in petto. Deze heet: nr01) College Hero. Deze gaat €1,99 kosten en maakt de nagellakcollectie in deze LE helemaal af! 


Waar ben jij nieuwsgierig naar? Ik ben benieuwd naar de topcoat en naar het blauwe lakje. Het lijkt me een leuke Limited Edition??? Mochten jullie overigens geïnteresseerd zijn in de rest van de Limited Edition dan kunnen jullie hier alles bekjiken!

1 opmerking: