woensdag 16 januari 2013

Preview: Essence, Nieuw Assortiment Lente/Zomer 2013

Een nieuw seizoen in aankomst betekent ook vaak nieuwe producten van nieuwe merken. Zo ook van Essence! Voor het artikel van vandaag heb ik een preview voor jullie van het nieuwe Essence Assortiment met heel veel leuke nieuwe dingen! Deze producten zullen vanaf februari in de winkels liggen!



Preview: Essence, Nieuw Assortiment 2013


Colour&Go: €1,69
Essence komt deze zomer met een aantal nieuwe frisse tinten, die zowel voor het koude winterweer geschikt zijn als voor de warme dagen. Deze kleuren variëren van paars, oranje, blauw tot groen en lila. In totaal zijn er 8 nieuwe kleuren voor de collectie Colour&Go. 
Mijn mening: Ik vind de Colour&Go lakjes de laatste tijd niet echt bijzonder, ook nu zie ik er niet echt iets tussen wat mij erg aanspreekt....


Nude Glam: €1,69
De Nude Glam collectie wordt dit keer uitgebreid met twee bijzondere nude lakjes. Door de innovatieve formule drogen deze nóg sneller en lakken ze nóg mooier. Ze hebben beiden een gelfinish!
Mijn  mening: Ik ben erg benieuwd naar deze Nude Glam-lakjes. In tegenstelling tot de bovenstaande lakjes vind ik dit altijd erg mooi en ben ik razend benieuwd naar het lakje met de 'Perfect Finish'. 


Pigments: €2,59
Na het grote succes van deze pigments heeft Essence het assortiment nog groter gemaakt door drie nieuwe prachtige kleuren toe te voegen. Dit zijn de kleuren: groen, blauw en paars.
Mijn mening: Ik vind vooral de donkergroene er erg mooi uit zien. Na de lancering van deze prachtige poeders was ik sowieso verkocht, beetje jammer alleen van de prijs!


Nail Art Twins, Reloaded: €1,59
Kennen jullie de Nail Art Twins nog van voorgaande jaren? Ze zijn terug! Essence heeft deze razend populaire collectie terug uitgebracht en in een nieuw jasje gestoken en ik moet zeggen dat ik helemaal blij werd van het zien van de kleurtjes! Ik kan niet wachten! In totaal worden er zes uitgebracht in de kleuren blauw, paars en roze met allemaal een mooie topper.
Mijn mening: Ik vind het werkelijk waar fantastisch dat deze weer terug in de collectie zitten. Toen ze eruit gingen vond ik het ontzettend jammer, het zijn mooie lakken en ze zijn razend populair. Nu ze weer terug gaan komen ben ik erg benieuwd of ze nog zo mooi zijn! Ik kan in ieder geval niet wachten...


Cracking Topcoat: €1,89
Sinds Cracking in de nagellak wereld terecht gekomen is, heeft Essence er geen seconde over getwijfeld ze in de collectie te brengen én houden. Er komen twee nieuwe kleuren uit in het assortiment een roze en een witte (?). Ik vraag me af of dit daadwerkelijk wit is en niet een andere kleur. Tot nu toe ben ik eigenlijk altijd wel tevreden geweest over deze nagellakjes, ze zijn altijd erg mooi en scheuren goed!
Mijn mening: zeker een must-have. Er zijn verschillende kleuren in omloop en ze zijn allemaal erg goed, ik ben dan ook onwijze fan van deze leuke én betaalbare nagellakjes.


Special Effect Topper: €1,89
Houd jij van een holografische nagellak of juist eentje met een prachtig prisma-effect? Dan is dit je kans om in te slaan. Deze zomer komt Essence met twee nieuwe Special Effect Toppers uit. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk altijd wel erg tevreden ben over deze prachtige collectie en ik ze bijna allemaal in huis heb, ze zijn zooo prachtig! 
Mijn mening: zoals ik net al zei, is dit zeker een aanwinst voor in je collectie. De Special Effect Topper-collectie is altijd erg mooi en blijft je verrassen als er nieuwe kleurtjes in omloop zijn. Ik kan dan ook niet wachten als ik deze previews zie!


Magnetics: €1,99
Ben jij een fan van de Magnetics van Essence? Of vind je de kleuren gewoon mooi? Dan word jij misschien wel blij met de twee nieuwe lakjes die uit zullen komen deze lente/zomer. Er komen namelijk twee nieuwe tinten uit.
Mijn mening: In het begin vond ik de Magnetics altijd erg leuk, maar nu vind ik ze maar vervelend en irritant werken alsof de formule veranderd is. Ik ben dan ook benieuwd of ze er op vooruit zijn gegaan en ga ze zeker eens inslaan als ze in de aanbieding zijn.

Base Coat & Top coat: €1,99
Door de veranderende formule van zowel de basecoat en topcoat worden je nagels nu nog beter verzorgd en beschermd tegen de nagellak. Ook zou de topcoat je nagellak langer moeten behouden en zou alles nu nóg beter op z'n plek moeten zitten.
Mijn mening: Ik vind de Essence Quick Dry Topcoat erg goed en ben ook wel te spreken over de andere topcoats in de collectie. Ik ben dan ook benieuwd naar de resultaten hiervan!


Studio Nails Repair&Protector: €1,99&€1,89
Met de vernieuwde formule van de Studio Nails-producten worden je nagels nu nog beter beschermd en versterkt! Dus zeg maar bye-bye zwaai-zwaai tegen die slappe, gescheurde en gebroken nagels!
Mijn mening: Tja, ik heb eigenlijk nooit echt Studio Nails uitgeprobeerd en weet dan ook niet wat ik er van vind...



Magneetjes: €1,89
De Magneetjes zijn dit keer in een heel nieuw jasje gestoken. Niet alleen zijn ze qua uiterlijk veranderd, nee er komen ook twee nieuwe bij! In totaal zijn er vier nieuwe patronen die uit komen namelijk, fancy edge, cute star, magic stripes, cool wave.
Mijn mening: ook over de magneetjes ben ik niet zo wild. Meestal werkt het niet en als het werkt, krijg je niet een compleet resultaat. Ook nu hoop ik met hand op mijn hard dat ze veranderd zijn. Wel moet ik zeggen dat ik het leuk vind om eens nieuwe patroontjes te zien verschijnen!


Magneet Pen: €1,89
Ben jij niet zo'n fan van de magneetjes, maar wel van de magnetische nagellakjes? Dan is deze magnetische pen misschien wel dé oplossing voor jou. Breng wat magnetische nagellak aan en maak joúw figuren terwijl de lak nog nat is.
Mijn mening: Ik vind het er erg leuk uitzien en ben benieuwd of het een goed werkend concept is. Ik ga deze zeker in huis halen als het in de collectie ligt!

Nail Art Multi Effect Brush: €1,69
Ook altijd al een mooie nail art willen maken? Of zaten die glittertjes in de weg bij je prachtige creaties en waren ze niet weg te krijgen? Deze multi effect brush is vanaf komend assortiment te koop bij Essence. 
Mijn mening: voor de prijs zou ik het niet kopen, op Ebay en andere webwinkels kan je vaak voor dezelfde prijs meerdere nail art brushes kopen! Als de prijs je niet uit maakt, dan is het zeker geen verkeerde aankoop om te kopen.


Nail Art Decoration Kit: €2,59
Deze lente kan jij je nail art stash nog meer opvrolijken door deze leuke nail art kits te kopen! Er zijn twee verschillende setjes in omloop die je nagels een speciaal 3D-effect geven 
Mijn mening: Wat ziet het er leuk uit! Volgens mij is dit wel een must-have voor nail art freaks als ik, maar ook nu vind ik het toch weer iets aan de prijzige kant... 


Studio Nails, Easy 2 Way Polish: €1,89
Heb jij onstabiele handen en krijg jij je nagels niet mooi gelakt, maar heb je geen zin om tientallen euro's uit te geven om dit wel voor elkaar te krijgen? Dan biedt de Easy 2 Way Polish wel een mooie oplossing. Voor een klein bedragje kan je op een leuke en gemakkelijke manier je nagels mooi en snél lakken!
Mijn mening: Ik vind het er erg leuk uit zien en lijkt me wel een leuk item om in huis te hebben! Ook handig:  Als je bijvoorbeeld je moeilijke hand moet lakken, zo blijven je nagels wel stabiel staan.


Studio Nails, Nail File: €1,39
Met behulp van deze nagelvijl krijg je prachtige nagels in slechts twee stappen. Deze mooie vijl is speciaal ontworpen voor de 'Better then gel nails'.
Mijn mening: In principe kan je deze vijl ook gebruiken voor je eigen nagels, dat doe ik met de andere vijlen ook en ze zijn erg goed! Ze doen zeker wat ze beloven dus dat verwacht ik van deze eigenlijk ook wel.


Studio Nails, Nail&Cuticle Butter Stick: €1,99
Nu kan je niet alleen je lippen goed voeden met Essence producten, maar ook je nagels. Deze stick bevat namelijk onder andere Shea Butter, Vitamine E, Lanoline, Natuurlijke Bijenwas en bevat een prettige geur. Op deze manier krijg je dus ook prachtige nagels en nagelriemen voor een leuke prijs!
Mijn mening: Dit ziet er erg goed uit, de ingrediënten die ze benoemen vind ik altijd erg fijn en zijn voedende ingrediënten. Het lijkt me een erg fijn product.


Zo hehe, wat een lang bericht was dat! Ik ben zeker benieuwd naar sommige producten van deze collectie zoals de magnetische pen en de vernieuwde nail art twins, maar ook naar de butter stick en de easy 2 way polish. Daarnaast lijken mij de Nail Art Kits ook erg leuk en kan ik niet wachten om deze producten te kopen. Wat is jullie favoriet tot nu toe? 

P.S. Heb jij de nieuwe facebookpagina al geliked van myfantasticnails? Op deze pagina word je snel op de hoogte gebracht van alle ins and outs, maar ook artikels die online komen en ook winacties!

2 opmerkingen:

  1. er zitten zeker wel wat leuke dingen tussen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi over een hoop dingen denken wij hetzelfde. Er zittne leuke en minder leuke dingetjes tussen ;D
    xx

    BeantwoordenVerwijderen