donderdag 31 januari 2013

Preview: TE Essence, Vintage District

Ik weet het, ik ben vrij laat als het hierom gaat. Inmiddels is vrijwel iedereen op de hoogte van de nieuwe Trend Editie die Essence komende maand (februari dus), uit zal brengen. Eigenlijk plaats ik altijd de nieuwe Trend Edities vlak nadat ze bekend zijn gemaakt, echter vond ik het nu een beetje onlogisch omdat ze al vrij vroeg bekend waren gemaakt. Op mijn blog kan je de Nagelhebbedingetjes zien van deze Trend Editie. Kijken jullie mee?


Preview: TE Essence, Vintage District
Zo ziet de nagellak eruit. Zelf vind ik het er erg standaard uit zien. De laatste tijd vind ik toch dat Essence mij erg teleurteld in de Trend Edities. Van Snow Jam heb ik ook niks gekocht, veel te gewoontjes. Wat mij betreft nu weer. Daarbij vind ik het uiterlijk ook erg lijken op Class of 2013. Nee, de nagellakjes spreken mij niet aan.
De namen zijn als volgt: 01) Vintage Peach, 2) Shopping @ Portobello Read, 3) Antique Pink, 4) Get Arty.
De namen vind ik dan daarentegen weer wel erg leuk. De nagellak is te koop voor de prijs die we altijd wel gewend zijn: €1,89 per stuk.

Deze Topcoat Gel look zou je nagels moeten doen laten glanzen zoals het nooit eerder gedaan heeft. Ook zou je een gel-look hiervan moeten krijgen. Deze topcoat zal dezelfde prijs krijgen als bovenstaande nagellak. Ook nu vind ik het weer niet erg aanspreken en erg 'standaard'. 
Hmm, iets waar ik wel erg nieuwsgierig naar ben zijn deze leuke nail art kits. Wat ik wel een nadeel vind is dat het eruit ziet alsof je het maar voor een paar nagels kan gebruiken, ach wat maakt het uit? Ze zien er leuk   uit om te hebben! 
Deze nail art kits hebben ook erg leuke namen: 01) Something G-old - Something New, 2) Designer For A Day.
Heel toevallig zijn de afbeeldingen omgewisseld. Dus het linkerplaat is 2 en rechterplaatje 1. Vraag me niet waarom, maar het is gewoon zo. Haha De prijs voor deze setjes is €2,59. Iets wat ik zelf aan de dure kant vind, maar het ziet er wel leuk uit.


Persoonlijk ben ik (weer) geen fan van deze Trend Editie. Essence stelt me de laatste tijd erg teleur en ik ben van mening dat ik niet eens de moeite ga nemen om te kijken voor die nagellakjes. Ik weet ook nog niet zeker of ik de Kits ga kopen, ach misschien. Wat vinden jullie van deze Trend Editie? Ik moet wel zeggen dat ik wel erg onder de indruk ben van de make-up, misschien dat ik daar wel iets van ga halen.

3 opmerkingen:

 1. ik ben erg benieuwd naar hoe de lakjes er in real life uit zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het peach lakje vind ik wel mooi, maar de rest valt inderdaad een beetje tegen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben benieuwd naar de lakjes in het echt!
  x

  BeantwoordenVerwijderen