vrijdag 11 januari 2013

Myfantasticnails bestaat vandaag 1 jaar!

Myfantasticnails bestaat 1 jaar!

Zo, ik was zo druk aan het shoppen geweest in Den Haag dat ik helemaal vergeten was een artikeltje te plaatsen dat deze blog vandaag maar liefst 1 jaar bestaat! Jeej me!!! Ik had werkelijk waar nooit gedacht dat ik het zolang vol zou houden. Met wat ups en downs door het jaar heen (zowel persoonlijk als met betrekking tot mijn blog) heeft mijn blog de leeftijd bereikt van één jaar!
Met (sinds vandaag) 41 volgens op GFC en 16 volgers op Bloglovin ben ik erg trots. Hoewel dit voor de meesten van jullie een klein getal is ben ik erg blij met iedere reactie die ik krijg op een artikel. Ik moet zeggen dat ik nooit had verwacht dat ik in een jaar tijd al zo'n aantal zou hebben, dat terwijl dit eigenlijk bedoeld was om mijn creativiteit te uiten op een speciale manier. Ik wil jullie allemaal stuk voor stuk bedanken en ik hoop dat aan het einde van het jaar ik deze getallen niet meer zie staan, maar meer!
Ik merk zelf dat ik ook erg veranderd ben door het schrijven van mijn blog. Door mijn blog ben ik nog creativer geworden dan ik al was en heb ik een vrij grote nagellakstash gekregen (hihi meer dan 400 lakjes inmiddels(a)). Ook krijg ik regelmatig complimenten van mensen in mijn omgeving over mijn blog, hoe ik het allemaal bijhoud naast mijn privéleven en hoe creatief zij mijn creaties vinden. Zo wil ik het graag horen!!
Het gaat mij niet zo zeer om het aantal volgers of mijn bekendheid. Het gaat er mij meer om dat ik jullie mijn passie overbreng en zelf er iets mee doen en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om mijn blog te lezen als dat ik er mee bezig ben:).

Ik wilde graag een winactie organiseren, maar door een geldtekort van de afgelopen maand (door alle feestdagen, verjaardagen etc.) heb ik eigenlijk te weinig geld om een leuke winactie te organiseren. Jammer! Ik wilde namelijk een leuke winactie organiseren mede omdat ik pas ook jarig ben geweest. Als ik binnenkort geld heb, ga ik kijken of ik iets kan regelen!!:)
Ik wil nogmaals benadrukken hoe erg ik iedereen waardeer die een comment achterlaat, mij een mailtje stuurt en noem het maar op. Dit doet mij veel en alle lieve reacties die ik krijg, tja er is gewoon geen woord voor te benoemen wat dat voor gevoel geeft!

Tot de volgende keer,

xoxo Sarah

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
    ik ben een trouwe volger via GFC hihi.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! De mijne zit er ook aan te komen :) Zo leuk! Echt een mijlpaal vind ik :)

    BeantwoordenVerwijderen