woensdag 30 januari 2013

Review: 2x Max Caviar Nails

Zoals een aantal van jullie wellicht weten is de Action mijn favoriete winkel geworden op gebied van Nail Art. Ze zijn de laatste tijd erg trendy bezig en zodra er iets in de Nail Art wereld helemaal een hype geworden is, doet de Action lekker mee. Een groot voordeel: het is lekker goedkoop! Na de Stripers, Crackles, Magnetics en de Stamping Kits van de laatste keer, komt de Action met iets heel leuks: Caviar Nails!! Toen ik dit hoorde moest ik natuurlijk direct naar de Action en daar heb ik twee super schattige setjes mee genomen die ik vandaag aan jullie laat zien. Kijken jullie mee?
Voor zover ik weet zijn er twee setjes in omloop. Elk setje bevat een basis nagellak, een topcoat en een potje met Caviar Beads. Eigenlijk wat ieder setje Caviar wel bevat. Wat ik zelf een groot voordeel is, is het feit dat ze super betaalbaar zijn. Ik heb namelijk voor twee setjes €0,79 per setje betaald. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dat zag en besloot ze dan ook allebei mee te nemen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat de Action je echt kan doen verrassen. Dat deed het ook, wat was ik blij met deze setjes! Kijk verder voor de Review.


Review: 2x Max Caviar Nails
Ik heb dus twee setjes gekocht. Persoonlijk weet ik niet of dit de enige setjes zijn, maar ik dacht van wel. Een setje bevat een zwarte lak met zwarte beads en het andere setje bevat een zwarte/witte lak met multicolor beads. Ik was erg nieuwsgierig geworden en wilde ze dan ook meteen uittesten. 


Uiterlijk
De doosjes hebben een strak uiterlijk zoals wel inmiddels gewend zijn van de Action. Een zwarte basis met mooie strakke witte letters erop. Sommigen vinden dit goedkoop ogen, maar ik juist niet. Ik vind het mooi als het op deze manier gepresenteerd wordt. Op de voorkant kan je duidelijk zien om welke kleuren het gaat  en het doosje heeft niet een bizar groot formaat.
Ook vind ik de nagellakjes er erg mooi uit zien. Het zijn weliswaar kleine potjes (3,6 ml per flesje), maar wat verwacht je dan ook als je er slechts €0,75 voor moet betalen?

Gebruiksaanwijzing
Ook nu staat de gebruiksaanwijzing in duidelijke manier beschreven op de achterkant van de verpakking (ook zoals we gewend zijn). Er staat kort maar krachtig het volgende beschreven: 1) Breng een laag nagellak aan. 2) Breng de Topcoat aan. 3) Giet de kraaltjes over de nog natte nagellak, laat dit drogen. Voor verwijderen: met aceton of nagellak remover verwijderen.
Duidelijk toch? Ook zie je op de voorkant beschreven welk lakje bij welke stap hoort.

Resultaten
Hieronder kan je de resultaten zien van beide lakjes. Meiden, ik kan jullie verzekeren dat het geld dat je er aan uitgeeft zeker de moeite waard is. Vooral het zwarte setje.... wauw!

-Setje 1-
Als eerste heb ik een basecoat aangebracht en daarna de zwarte nagellak. Dit is serieus de mooiste en beste zwarte nagellak ooit. Op bovenstaande foto kan je zien hoe goed deze zwarte nagellak dekt. Serieus in één laag! Mijn zoektocht naar de zwarte nagellak is voorbij, dit is de beste/ meest snel drogende/ mooiste zwarte nagellak die er is!
Na een paar minuten wachten heb ik een topcoat aangebracht (foto twee) en heb ik de accentnagel als laatste gedaan, om vervolgens de kraaltjes eroverheen te strooien. Let wel op dat je dit in een bakje of iets dergelijks doet. Eventuele lege plekken kan je met de kraaltjes weer opvullen door ze met je vinger op te pakken en op je nagel te drukken.
Wat ik overigens wel erg jammer vind, is het feit dat er niet echt iets is wat het je gemakkelijk maakt om het terug te doen in het potje. Gelukkig had ik het setje van de Primark en heb ik daar het trechtertje van gebruikt. Ik ben erg tevreden over dit setje!

-Setje 2-
Dit is een setje met multicolors caviar. Je had de keuze uit een witte en een zwarte lak, aangezien ik de zwarte lak al in het bovenstaande setje had, besloot ik maar het witte nagellakje te nemen. Ten slotte was ik nog altijd op zoek naar het perfecte witte nagellakje. Kijk verder voor de resultaten.

In principe heb ik hetzelfde gedaan als bij setje 1. Eerst een basecoat, toen de witte nagellak. Tja, ik heb de perfecte lak nog niet gevonden, maar ik moet zeggen dat deze wel aardig in de buurt komt. Op de bovenstaande foto draag ik twee lagen en dekt het mooi, maar toch ben ik op zoek naar een witte nagellak die dekt in één laag. Ik hoorde dat het lakje van Paris Memories erg mooi schijnt te zijn, die ga ik binnenkort maar eens opzoeken.

Afijn, na het aanbrengen van het witte lakje heb ik de topcoat aangebracht en ook nu op de accentnagel de topcoat als laatste om vervolgens de Caviar aan te bregen. Hmmm... wat vind ik hiervan?
Persoonlijk vind ik de kraaltjes erg leuk en de witte lak, maar de combinatie totaal niet. Als je bij de kraaltjes iets verkeerds doet, zie je dit meteen door de witte lak. Zelf zou ik kiezen voor een kleur dat terugkomt in de Beads, zoals blauw.

Eindresultaten:


Mijn mening:
Het werkt naar mijn prima. Persoonlijk vind ik dat je niet veel kan klagen voor iets dat zo goedkoop is. Dit setje heeft een leuke uitstraling, werkt zoals het moet en de kraaltjes gaan langer mee dan je in eerste instantie zou verwachten.
Wel jammer is het feit dat het geen trechtertje bevat of iets anders om de kraaltjes terug in het potje te stoppen. Het eindresultaat vind ik verder ook erg mooi en zou je niet zeggen dat het zo goedkoop is! Ook nu heeft de Action mij weer doen verbazen.
Voordeel: Goedkoop, er zit een topcoat voor de nagellak bij in begrepen, de kraaltjes zijn erg klein waardoor je er lang over kan doen, de kraaltjes zijn erg mooi, blijft goed en mooi zitten, is eenvoudig aan te brengen. Als laatste voordeel is het mooie zwarte lakje dat erg fijn dekt.
Nadeel: Bevat geen trechtertje of iets dergelijks, nagellak ruikt niet prettig, er zijn maar twee setjes te krijgen.


Ofwel, ik ben helemaal fan van deze leuke setjes. Ik raad ze echt aan en mocht je ze zelf niet leuk vinden, kan je natuurlijk altijd iemand anders er blij mee maken, want wat is €0,79 nou voor geld? Ik zou zeggen: zeker een must-have voor in je stash! Wat is jullie mening over deze setjes? Wat is jouw favoriete merk met deze Caviar-setjes? 
P.S. Volgen jullie mijn Facebook-pagina al? Overigens is het erg lastig om dit mooi op de camera te krijgen, ik weet niet waarom...

11 opmerkingen:

 1. Leuk, ik heb de gekleurde laatst gekocht en ik kan niet wachten om hem uit te proberen! O ja, en die Paris Memories lak heeft ook 2 laagjes nodig hoor (of je moet 1 hele dikke laag aanbrengen);-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ik las gister al dat je ze door mijn tip had gekocht :)
  Ik vind het multicolor setje inderdaad wat minder, misschien omdat bij een multicolor setje een gekleurd lakje beter past?
  Hihi anyways, ze zijn fijn ;D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Door jou heb ik ze inderdaad gekocht, dankjewel voor de tip ben er super blij mee. Inderdaad, ik denk zelf ook dat ze beter onder een gekleurd lakje kunnen....

   Verwijderen
 3. Heel leuk, de multikleur is lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga morgen zeker even kijken of ik ze vind! Ziet er tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh dit klinkt echt goed, als ik ze binnenkort bij de Action zie liggen neem ik er zeker een mee! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben vandaag naar de action geweest, maar heb deze setjes helaas niet kunnen vinden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga naar de action! :O Ik zal wel moeten, ik koop daar altijd nagellak. Dus ik hoop dat ik ze nu ook kan vinden!

  BeantwoordenVerwijderen