vrijdag 4 januari 2013

Preview LE Catrice: Neo Geisha

Wie dacht dat Catrice de neon-kleuren weer gedag had gezegd na de NEONatuarals Limited Editie, heeft het mis! Komende maand komt Catrice met weer een prachtige Limited Editie gebaseerd op het prachtige uiterlijk van Geisha's, namelijk: Neo Geisha. Kijken jullie mee naar deze Limited Editie?
Neo Geisha is gebaseerd op de prachtige kleurencombinatie die wordt gebruikt bij Geisha's. Aan de ene kant gebruiken ze erg neutrale kleuren, aan de andere kant ook erg felle kleuren. Ook deze Limited Editie bevat vijf kleurtjes en zijn vanaf €2,59 per stuk verkrijgbaar. Onderstaand zien jullie het promotiefilmpje.

Het Promotiefilmpje
Ik moet zeggen dat ik het erg leuk uit vind zien allemaal! Ook wat je zou verwachten van een Geisha zeg maar. Ik laat jullie lakjes van deze prachtige Limited Editie zien.

De Nagellakjes

Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de kleurtjes. Het uiterlijk vind ik een beetje tegen vallen van deze collectie, hoewel ik dat sowieso de laatste tijd vind, maar de kleurtjes zelf vind ik erg mooi uit zien! Van links naar rechts zijn de namen: 01) Discreet Artist, 2) Picked Cherry Blossems, 3) Madam Butterfly, 4) Dance In Gion, 5) Planet Tokyo.

De namen vind ik wel leuk, maarn iet echt spectaculair bij deze collectie passen. Ikzelf ben erg benieuwd naar het mintkleurtje en het blauwe kleurtje! Wat vinden jullie van deze Limited Editie?

3 opmerkingen:

  1. Ik Vind het geen neons.. Ook niet typisch catrice
    Het kleurenpallet doet me een beetje denken aan Fr. Standaard versie van de Gosh lakken. Vind ze wel mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de lakjes niet zo spannend maar misschien zien ze er in real life mooier uit!

    BeantwoordenVerwijderen