vrijdag 25 januari 2013

Filmpje: How To Use, Salon Express Nail Art Kit.

Vandaag heb ik weer een filmpje voor jullie. Ik weet het, het is echt slecht opgenomen en de kwaliteit is niet altijd even goed. Ik wil het weer eens proberen voor de veranderen om te zien of het lukte. Er wordt niet in dit filmpje gesproken (serieus niet, ik heb een vreselijke zeurstemXD), maar wordt er in het Engels verteld hoe en wat. Dit komt omdat mijn youtube-kanaal Engels is. Deze was eerder dan mijn blog!De Video
Klik op het 'play'-knopje om het filmpje af te spelen! Als je dubbel klikt op de video, kom je uit op de Youtube-pagina. Veel plezier met kijken!

Foto's


Mijn mening:
Uiteindelijk vind ik het niet zo'n geslaagd setje. De Imageplates zijn van plastic en daardoor werken ze niet goed. Ook is die imageholder niet schoon te krijgen als je er nagellak op gemorst. Ook is de scraper verschrikkelijk, deze werkt voor geen meter. Ik zou dit setje niet nog een tweede keer aanschaffen. Het enige wat ik wel fijn vond was de duo stamper.... voor de rest was het echt waardeloos!


Laat me weten wat jullie van dit filmpje vonden en welke tips jullie voor mij hebben (behalve dan het feit dat ik mijn camera minder moet bewegen, haha!) En wat vinden jullie van het product? Het product kan je hier kopen voor een paar dollar. Ik had het voor een dollar of 3/4 gekocht, dat is wel de moeite waard. Alleen raad ik het niet aan om voor duurder te kopen! 
Vraag: Willen jullie meer filmpjes zien en willen jullie deze ook in het Engels zien? Laat het me weten

2 opmerkingen: