maandag 14 januari 2013

Review: Primark 3D Manicure (Caviar)

Primark, tja wie kent het niet? Ik heb een soort haatliefde relatie met deze winkel. Ik vind het een mooie winkel en vind dat ze er zeker mooie dingen verkopen, maareh die drukte? Pfff, om gek van te worden! Laatst was ik met een vriendin in de Primark voor mijn verjaardag. Daar zag ik dat ze een aantal hele leuke setjes nagellak hadden en andere nagellakdingetjes voor een spotprijs. Nu heb ik wel vaker goede dingen gehoord over deze setjes, maar zag ik iets liggen waar ik nog nooit van gehoord had (tenminste dat ze dat in de Primark verkopen) en dan heb ik het over de Embellish 3D Manicure. Ook wel bekend als Caviar Manicure. Ik heb setje mee genomen en deze zal ik vandaag voor jullie reviewen. Kijken jullie mee?
Voor zover ik weet verkopen ze meerdere setjes van deze leuk uitziende Manicures. Ik had een beetje rond gekeken op internet en zag toevallig voorbijkomen dat ze een zwart setje hadden en eentje met verschillende kleurtjes. Jammer, had die zwarte ook graag uit willen proberen! Ach deze roze vond ik ook wel leuk en had ik ook nog niet in huis. Dus voor €3,50 nam ik het laatste setje mee en ging ik deze uittesten en ik moet zeggen. I'm Impressed!


Review: Primark 3D Manicure
Zo ziet het setje eruit. De verpakking oogt niet goedkoop, integendeel ik vind het er duurder uitzien dan dat het is! Ik was dan ook behoorlijk verbaast over de prijs! Het setje bevat een lakje, trechtertje en pareltjes. Helaas staan er geen namen of nummers op (voor zover ik kon ontdekken) dus kan ik jullie alleen zeggen dat dit setje een roze kleur heeft! 

Instructies
Op de onderkant van de verpakking staan vier kleine afbeeldingen van het aanbrengen van deze set. Op zich is dit een beknopte versie om het aan te kunnen brengen en is er in principe niks mee. Echter weet ik uit ervaringen dat andere merken (zoals Pupa en Ciaté) dit veel uitgebreider hebben uitgebeeld. Wat bij dit setje weer een voordeel is, is dat er ook tekst onder de afbeeldingen staat beschreven in het Engels. I-de-aal! Ik ben er nu al fan van. Overigens staat er op de achterkant ook nog in verschillende talen nog een waarschuwing.

Hoe werkt het?
Op de foto's kan je zien hoe ik het heb gedaan. Als eerste ben ik begonnen met het aanbrengen van twee lagen nagellak (na een basecoat natuurlijk), maar vond ik het resultaat van het lakje erg teleurstellend. Het is namelijk zo dat ik zelf het mooiste vind om één nagel te benadrukken met pareltjes en niet allemaal. Dit heeft er voor gezorgd dat ik overal nog een derde laag aangebracht heb op mijn nagels, behalve op mijn accentnagel. Hier heb ik nog even mee gewacht. Het is namelijk zo dat deze als laatste moet. De nagellak moet nog nat zijn als je de pareltjes aanbrengt. 
Bij het aanbrengen van de pareltjes is het belangrijk dat je deze boven een bakje houdt waar de pareltejs in vallen. Ikzelf doe het altijd in het doosje van de verpakking. Zorg ervoor dat overal wat pareltjes zitten, wacht even en druk dan zachtjes aan zodat ze beter blijven zitten. Let op: GEEN topcoat aanbrengen op deze accentnagel, wel op de andere nagels! 
Met het trechtertje doe je de rest terug in je potje zonder te kliederen. Ge-wel-dig!! Ik vind het super gaaf dat dit merk dat wel heeft, in tegenstelling tot de Pupa-kits die dus 5x zo duur zijn! 

Mijn mening
Wat vind ik ervan? In één woord Ge-wel-dig!!! Het is die 3,5 euro absoluut de moeite waard. Het is zelfs zo goed dat het eigenlijk Pupa een beetje overtreft en zelfs misschien wel Ciaté.  De pareltjes zijn dun en klein en heel erg mooi. Het lakje zelf, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik moet wel zeggen dat ik het erg fijn vind lakken en niet te vloeibaar of te dik is, maar gewoon goed. Eigenlijk heb ik er nu al een haatliefde verhouding mee, hihi. 
Wat mij betreft doet de Primark er goed aan dit setje te verkopen, want zeg nou zelf. Zou jij dit niet voor €3,50 kopen? Ook al vind je het zelf misschien uiteindelijk niks?


Wat is jullie mening over dit setje? Ik ben er zelf dik tevreden over, werkt goed en blijft mooi zitten. Daarnaast vind ik het absoluut meer dan betaalbaar. Zijn jullie verder bekend met dit merk? Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn. Ook hoor ik graag of jullie zelf nog leuke dingetjes hebben gehaald van de Primark die ik ook absoluut uit zou moeten proberen. Ik hoor het maar al te graag!

4 opmerkingen:

 1. ziet er goed uit en je betaald er geen 13 euro voor zoals bij die pupa setjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vind ik dus ook! Alleen zou ik het nagellakje denk ik niet zo snel gebruiken. Is erg streperig en heeft zeker drie lagen nodig om te dekken... Beetje jammer, maar ja voor €3,50 vind ik dat we niks te klagen hebben haha.

   Verwijderen
 2. woooow die wil ik echt hebben!!! Spijtig dat er zo weinig Primarks zijn in belgie :(((

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij de Action heb je die ook! Voor 0.75 cent :) Wel wat kleinere flesjes dan deze trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen