woensdag 23 januari 2013

Swatch&Review: HEMA nr826 (&Dupes)

Ja het is alweer een tijdje geleden dat ik weer eens een nagellakje ging swatchen. Dit keer een mooi nagellakje van de HEMA. Eentje die jullie ongetwijfeld al veel vaker voorbij hebben zien komen, maar die zó ontzettend mooi is, dat ook ik hem gekocht heb en aan jullie wilde laten zien. Het gaat hierbij om het prachtige lakje nummer 826. Zeker weten een must-have! Lees verder voor meer.
Ken je dat gevoel dat je iets dolgraag wil hebben omdat je er foto's van gezien hebt? Als je het dan uiteindelijk gekocht heb, je het nóg mooier vindt dan dat je had gedacht? Dat gevoel had ik met dit prachtige nagellakje van de HEMA. Helaas hebben de nagellakjes geen naam, maar wel een nummer. Dit lakje bedraagt de nummers: 826 en zit sinds kort in de collectie van de vernieuwde HEMA nagellak. Ik moet zeggen, voorheen had ik wel al nagellak van de HEMA, maar was ik nooit echt onder de indruk. Totdat ik dit lakje in mijn bezit had.... wauw!!! Kijken jullie mee naar de swatches?

HEMA: nr826
Het uiterlijk van de HEMA nagellak is eigenlijk altijd al hetzelfde gebleven. Een mooi strak recht potje met een grote dop. In duidelijke letters staat de naam van de collectie erop. Dit is dus een nagellakje uit de 'Long Lasting'-collectie. Een mooie collectie van goede kwaliteit.
Ik bracht de nagellak aan op mijn nagels en wat is dit een prachtige nagellak zeg! Het bovenstaande resultaat is het resultaat dat je verkrijg na één laag! Het lakje brengt prettig aan en droogt ontzettend snel. Persoonlijk zou ik het lakje omschrijven als een bordeaux-rode kleur met mooie glitters erin, die enigszins holografisch zijn... prachtig!  Op de linkerfoto zie je het lakje zonder flits en op de rechterfoto zie je het met flits!
De nagellak is aan de vloeibare kant, maar loopt niet snel uit. Door de fijne applicator is het gemakkelijk aan te brengen. Tevens vind ik het opbergen van de HEMA nagellak altijd fijn, ze passen overal in en zijn snel te herkennen. Daarbij kan je altijd direct zien met welke kleur je te maken hebt als je van bovenaf kijkt om een nagellakje te zoeken. Op bovenstaande foto's heb ik een tweede laag aangebracht. Prachtig! De glitters worden nu nóg holografischer en komen mooier tot zijn recht. Echter duur het wel iets langer om te drogen met een tweede laag.


Facts:
Merk: HEMA 
Naam: Long Lasting, 826
Inhoud: 11ml
Prijs: €2,50
Verkrijgbaar bij: HEMA
Dekking: 2 lagen
Droogtijd: laag 1: 2-5 minuten, laag 2: 3-8 minuten
Makkelijk te verwijderen: ja
Makkelijk aan te brengen: ja
Glitter/Gloss/Matt: Holografische glitters


Mijn mening: Ik snap de hype om dit lakje maar al te goed! Het is zeker weten een lakje dat je doet verrassen, zeker van het merk van HEMA. Het droogt snel en dekt goed. In principe kan je dit lakje dragen wanneer je wil, door de bordeaux-rode kleur is het geschikt voor elk feest en de glitters maken het erg speels. Ik ben erg fan van dit lakje. 
Voordeel: Het is een mooi budgetlakje
Nadeel: Het nagellakje heeft geen naam.


Lakjes die erop lijken
Tegenwoordig beginnen veel lakjes op elkaar te lijken en willen mensen graag de goedkoopste versie hiervan kopen. Vandaar ook dat ik naar vergelijkbare lakjes voor jullie heb gezocht!

Van links naar rechts en boven naar beneden:
Magnetic Nail polish, Radiant Red: (Prijs:?,Inhoud: 15ml, Bron: klik)
China Glaze, Tickle My Triangle: (Prijs: €5.95, Inhoud: 14ml, Bron: klik)
OPI, Reflection: (Prijs: €14.95, Inhoud: 15ml, Bron: klik)


Zoals je kan zien is dit veruit de goedkoopste van allemaal. Ook kon ik niet erg veel Dupes vinden, dat is juist een goed teken! Dit betekent namelijk dat er weinig merken zijn met zo'n nagellak als deze. Het is dus een origineel nagellakje en zeker weten een aanwinst in je stash! Wat vinden jullie van dit lakje? Is er nog een ander lakje dat jullie mij aanraden van de nieuwe HEMA-collectie? 
P.S. Doen jullie al mee met mijn Facebook-pagina winactie? Klik hier om mee te doen! 

3 opmerkingen:

  1. Die holografische glitter is erg mooi! Ik draag dat soort roze niet zo vaak dus ik denk dat ik hem toch wel skip ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super pretty kleur :D hier is de hema lak uitverkocht jammergenoeg :(

    BeantwoordenVerwijderen