donderdag 10 januari 2013

Mijn top 5: mooiste lakken van 2012 - Part 1-

Zoals jullie wel weten is mijn accu een tijdje kwijt geweest waardoor ik een andere manier moest vinden om foto's te maken. Dat heb ik gevonden! Iets later dan ik had gehoopt dan eindelijk dit artikel! Tja en ook ik moet dan echt geloven dat we alweer in 2013 zijn. Het leek mij dan ook leuk om te beginnen met een 'Mijn Top 5'-artikel. Vanzelfsprekend laat ik jullie mijn top 5 zien van afgelopen jaar. Mijn mooiste ontdekte lakjes van 2012. Grappig: sommige heb ik nog maarvrij recent, maar ben ik eg blij mee!!! Zo blij, dat ze een plekje verdienen in mijn top 5! 
Nog iets leuks: Ik vond het zo lastig om te kiezen, dat ik besloten heb dat ik er een top tien van ga maken bestaande uit twee artikelen! We beginnen natuurlijk met de nummer tien oplopend naar zes en de volgende keer van vijf oplopend naar een. Kijken jullie mee?



Nr 10) Catrice LE Coolibri, C05 Virgin Forest
Als er iets is waar ik een hekel aan heb is het wel het op volgorde zetten van mijn mooiste lakjes van afgelopen jaar. Is het al niet duidelijk genoeg nu ik er een top tien van gemaakt heb? Hihi. Het lijkt me ook wel duidelijk waarom dit prachtige lakje een plekje verdient in mijn top tien van afgelopen jaar. Dit lakje kostte €2,49 en was tijdelijk verkrijgbaar bij de Coolibri Limited Editie. Zeg nou zelf, de naam, de kleur het klopt gewoon helemaal! Het lakje dekt in twee lagen en heeft een prachtige shimmer in zitten. Kortom echt een favoriet!

Nr 09) Essence TE Fruity, Mashed Berries

Tja ik en Limited/Trend Edities. Ik heb er wel wat mee en zeker met merken als Essence en Catrice. Ik ben er behoorlijk fan van en zo nu en dan verrassen ze mij ook behoorlijk! Essence Fruity was een Trend Editie van voor de zomervakantie en was ook tijdelijk vekrijgbaar voor €1,79 bij de Kruidvat. Ik had alle kleurtjes in huis gehaald en dit vond ik de leukste. Hij dekt weliswaar slecht (drie lagen), maar is erg leuk om te dragen!

Nr 08) Golden Rose Holographic 118
Golden Rose, een merk waar ik eigenlijk veel verschillende meningen over gehoord heb, Golden Rose is een redelijk budgetproofmerk en is onder andere verkrijgbaar bij Enchantra, nu zelfs tijdelijk voor €2,99. Nu over het lakje zelf, het dekt prachtig in twee lagen en hoewel het toch iets minder is dan ik had verwacht glittert het toch zo ontzettend mooi! Ik ben er echt helemaal fan van en tja ik zou Sarah niet heten als er geen holografisch lakje in mijn stash zou zitten!

Nr 07) Essence SET, 12 Holo Topping Please
Hoewel ik dit lakje erg vind lijken op bovenstaande lakje ben ik er toch helemaal weg van. Een prachtige Special Effect Topper met een holografisch tintje eraan. Dit jaar ben ik wel erg van holografische lakjes gaan houden hoor. In tegenstelling tot bovenstaande lakje is dit lakje een topcoat en geen gewone lak. Dit kan soms in combinatie met andere lakjes erg mooi zijn. Vandaar dat deze ook in mijn top tien staat!

Nr06) Essence TE Twilight, Alice Had A Vision - Again
Tja, vanaf nu vond ik het echt heel lastig om te zeggen welke lak op welke plek stond. Dit lakje is nog maar net uit en behoort nu zeker al tot mijn favoriet. Dit komt voornamelijk door de glitters die erin verwerkt zitten. Het is overigens ook een mooi Kerstlakje! (Tip voor volgend jaar;)). Ditl lakje dekt in twee lagen en schittert prachtig. Ik was ook direct verkocht toen ik deze nagellak zag liggen in de winkel. Deze kostte €2,79 als ik het even uit mijn hoofd doe en hier kan je een review lezen over alle andere lakjes van deze collectie. Ik moet overigens ook zeggen dat ik ook echt fan ben van de andere lakjes. Echter was deze toch wel de mooiste!


Zo dit was mijn deel van mijn Top 5. Ik vind het vreselijk lastig samen te stellen welke lakjes op welke plek staan. Het zijn ten slotte allemaal favorieten en geweldig mooi. Maar heb het toch maar weer eens voor elkaar gekregen. Van de week komt het artikel met 5-1 online! P.S. Mijn nagels waren erg kort afgescheurd, sorry voor sommige lelijke foto's;).

2 opmerkingen: